5 x Glowy skincare

Een mooie glow komt niet alleen van make-up maar juist van de huid die er onderin schuilt. Een goede huidverzorging is dus echt een must als je een stralende en gezonde huid wilt. Dit zijn mijn favoriete producten die mee voor een stralende huid zorgen:

Yves Rocher Fluweelzachte Hydraterende Reinigingsgel – € 6,90

Een goede verzorging begint uiteraard bij de juiste reiniging. Ik heb al talloze gezichtsreinigers geprobeerd maar de meesten zorgden voor een droge en trekkerige huid, iets wat je absoluut wilt vermijden als je voor een natuurlijke glow wilt gaan. Deze reinigingsgel van Yves Rocher droogt niet uit, verzorgt én zorgt voor een stralende huid. Hij is tevens ook goed betaalbaar!

Estee Lauder Advanced Night Repair serum – € 75,40

Het Advanced Night Repair serum zorgt ervoor dat je huid zichzelf beter kan vernieuwen ‘s nachts, zodat je ‘s ochtends wakker wordt met een prachtige gloed. Je kunt het product trouwens ook overdag aanbrengen zodat je gelijk een mooie glow krijgt. Pro tip: je kunt het zelf over je make-up aanbrengen voor een hydratatie boost.

Beauty Kitchen Seahorse Plankton High Definition Facial Oil – € 29,99

Ook een goede olie heeft zo’n soortgelijk effect waarbij je gelijk een mooie glow krijgt maar tegelijkertijd ook je huid goed verzorgt. Mijn persoonlijke favoriet is deze olie van Beauty Kitchen. Makkelijk in gebruik, doet goed zijn werk én niet al te duur voor de grote hoeveelheid die je krijgt. Deze olie is 100% natuurlijk dus ook geschikt voor de meest gevoelige huidjes.

Darphin Lumière Essentielle

Darphin Lumière Essentielle creme – € 49,00

Deze crème van Darphin heb ik pas nog gereviewd en is echt een van mijn favorieten voor een mooie glow. De crème bevat heerlijk veel olie maar ziet er niet vet of plakkerig uit op de huid. Het trekt snel in maar zorgt er op langere termijn ook wel voor dat je huid er gezond uitziet en echt gaat stralen.

Yves Rocher Intensief Hydraterend Masker – € 11,90

Buiten de reinigingsgel van Yves Rocher zit er nog een product van hun in mijn ‘glowy skin routine’ en dat is dit masker. Dit is het ideale masker om tussendoor snel te gebruiken, op momenten waarop je huid snel even een oppepper nodig heeft. Dit masker geeft het vochtgehalte in de huid direct een boost, waardoor ze minder grauw en droog oogt.

Dit zijn alle producten die ik frequent gebruik, zeker tijdens de koude wintermaanden. Ik haat het als mijn huid droog is en zeer grauw oogt want dan zie ik er gelijk vermoeid of ziek uit. Ook zit mijn foundation dan echt voor geen meter en moet ik veel te veel highlighter gebruiken om een mooi resultaat te bekomen. Door goed voor mijn huid te zorgen creëer ik een natuurlijke glow die ik met geen enkel make-up product kan nabootsen.

Hou jij ook zo van glowy skin? Heb jij nog tips?

Share:

5 Comments

  1. February 17, 2017 / 1:19 pm

    Ik hou sowieso van glowy skin! Ik hou ook van Odacité olie om mijn huid een boost te geven!
    Christine recently posted…Zalando Sale HaulMy Profile