Catrice Soleil d’été collectie

We gaan stilaan de overstap richting de herfst beginnen maken en hoe kunnen we dat het beste doen? Door met lekker veel goud aan de slag te gaan. De laatste zomermaanden staan in het teken van een gebronsde huid en lekker veel metallic. Met de Catrice Soleil d’été ben je helemaal mee met de trend. In dit artikel laat ik een aantal prachtige producten zien uit deze collectie. Kijk je mee?

Bij de Catrice Soleil d’été collectie staat alles in het teken van goud en metallic. Zowel de producten zelf als de verpakkingen stralen gewoon luxe uit. Als je eerder van de matte producten ben is deze collectie vast niets voor jou want oh boy, wat glanst alles hard!

Ik heb inmiddels al een aantal producten uit de collectie getest en ze bevallen écht heel goed! Ik ben altijd zeer kritisch, zelfs voor budgetmerken. Als de pigmentatie niet goed is of een productie is niet handig in gebruik dan zal ik het zeker laten weten ongeacht de prijs. Bij deze collectie ben ik echt enorm enthousiast want alle producten die ik geprobeerd heb waren kwalitatief top.

Dé eyecatcher van de collectie is zeker weten het oogschaduw palette. Het Metal-infused Eye Palette kost € 5,59 en bevat 5 verschillende oogschaduwkleuren. De metallic tinten in dit palette zijn echt geweldig gepigmenteerd en geven een prachtige glans. De satijnen kleuren zijn iets minder goed van pigmentatie maar nog steeds erg fijn voor de prijs. Ze voelen niet brokkelig aan, zijn niet te poederig en blenden zeer goed op de huid. En kijk eens naar die verpakking: WOW!

Nog een ander product voor de ogen is de Metal Eyelight (€ 3,99), die ik heb is degene in de kleur C01 Sun Kissed Miss. Het is een gelachtige oogschaduw met een metallic finish die énorm veel glans geeft op de ogen. De geltextuur is wel even wennen en je mag zeker niet teveel product nemen of het gaat creasen. A little goes a long way dus wees zuinig met dit product. In combinatie met het oogschaduw palette krijg je een zeer mooi resultaat!

Ook de lippen worden niet overgeslagen. De Metalip Colour lipsticks (€ 3,99) in deze collectie komen in drie kleuren waarvan ik de kleur C01 Nude Metal Mood heb. Ik ben zelf niet zo’n fan van een metallic effect op de lippen dus mijn ding is het niet. Het is kwalitatief wel een fijne lipstick die zacht aanvoelt en de lippen niet uitdroogt. Ook de pigmentatie is zeer goed en de glans is echt intens! Moesten metallic lippen je ding zijn moet je deze zeker eens bekijken.

Last but not least heb je ook nog een Sun Stripping Bronzer (€ 4,59). Deze bronzer is zeker op weg om een van mijn favorieten te worden voor deze zomer. Hij is zó ongelofelijk zacht en goed gepigmenteerd op een subtiele en draagbare manier. Hij voelt even goed aan als mijn duurdere bronzers en geeft een mooi resultaat op de huid.

Metal Eyelight – Sun Stripping Bronzer – Metalip Colour

Zoals je kunt zien ben ik zeer enthousiast door de collectie. De producten zien er niet alleen goed uit maar zijn kwalitatief echt de moeite waard, zeker voor de prijs. Vooral het oogschaduw palette en de bronzer ga ik nog zeer frequent gebruiken en zijn goed op weg om nieuwe favorieten te worden. De Catrice Soleil d’été collectie is verkrijgbaar van begin augustus t.e.m. half september.

Welk product lijkt jou het mooist?

Share:

4 Comments

  1. Britt
    August 1, 2017 / 10:04 am

    Wow, de oogschaduw ziet er best pretty uit!