Galénic Aqua Infini (verzorging voor de droge huid)

Als je mij al even volgt dan weet je al wel dat ik een zeer droge en gevoelige huid heb. Tijdens mijn zoektocht naar nieuwe producten kwam ik uit bij Galénic, een heerlijk merk dat gewoon bij de apotheek verkrijgbaar is. De Galénic Aqua Infini lijn is bedoeld als dorstlesser voor de huid, waardoor je huid de nodige hydratatie krijgt. Ik testte de Skincare Lotion en het Water Booster Serum en vertel hier graag meer over.

Galénic Aqua Infini

De Galénic Aqua Infini producten zijn zeer speciaal. De producten bevatten een formule die de kwaliteiten van de Roos van Jericho wist te vatten. Deze roos overleeft in de woestijn met slechts enkele milliliter regenwater per jaar dankzij minuscule sponsjes die ervoor zorgen dat de cellen continu bol blijven staan. Een zeer unieke technologie die ik maar al te graag wou uitproberen.

De twee producten die ik uit deze lijn getest heb zijn de Skincare Lotion en het Water Booster Serum. Beide producten ruiken heerlijk fris en irriteren mijn gevoelige huid niet, wat zeker al een pluspunt is. Ik vind ze zelfs zo fijn dat ik ze in mijn vaste avondroutine heb opgenomen. Beide producten zijn erg uniek dus ik ga graag dieper in op hun eigenschappen:

Galénic Aqua Infini

Galénic Aqua Infini Skincare Lotion – link

De Skincare Lotion is een zeer uniek product waarvan ik nog niets soortgelijks in huis had. Deze lotion breng je namelijk aan vóór al je andere verzorging als extra stap. Deze lotion werkt als voorbereiding op de rest van de routine en zorgt voor een extra hydratatieboost. Ik gebruik altijd al een serum en moisturizer dus deze lotion breng ik aan voor mijn serum.

Als ik dit product gebruik merk ik echt een enorm verschil! Zowel mijn serum als mijn moisturizer werken veel beter en worden precies ‘vastgezet’ in mijn huid, waardoor mijn huid al het vocht vasthoudt en er niets verloren gaat. Deze lotion zit dus standaard in mijn routine nu!

Galénic Aqua Infini Water Booster

Galénic Aqua Infini Water Booster Serum – link

Het serum is het meest krachtige product uit de hele lijn en dat merk je ook gelijk. Het lijkt precies net alsof je water op je gezicht smeert dat je huid niet uitdroogt maar gelijk intrekt. Zeker in combinatie met de lotion is het een echte hydratatiebom.

Deze producten zijn echt enorm voedend en zeker een must-have bij een extreem droge huid. De Galénic Aqua Infini lijn is verkrijgbaar bij de apotheek maar ook online via Newpharma.

Lijken deze producten jou iets?

Share:

3 Comments

  1. February 26, 2017 / 6:29 pm

    Had nog nooit van dit merk gehoord maar dit lijken me wek fijne producten.
    Ikzelf heb ook een droge en gevoelige huid, daarom lees ik ook graag jouw skincare reviews, omdat de producten ook voor mij toepasbaar zijn!

    Ilona
    Ilona recently posted…Mon Guerlain – Perfume ReviewMy Profile