Mijn top 5 liquid lipsticks

Sinds ik liquid lipsticks ontdekt heb grijp ik nog amper naar normale lipsticks. Ze blijven langer zitten en blijven mooi mat gedurende de dag. Inmiddels heb ik er al een heleboel uitgeprobeerd van zowel dure als goedkopere merken. Het leek me daarom wel leuk om mijn absolute favorieten met jullie te delen. Dit is dus mijn top 5 van liquid lipsticks:

5. The Balm Meet Matt(e) Hughes Devoted (link)

Als ik zin heb om rode lipstick te dragen grijp ik bijna altijd naar Devoted van The Balm. Devoted is echt een klassiekrode kleur die werkelijk altijd kan. Hij blijft goed zitten maar voelt wel heel comfortabel aan op de lippen. Ik heb eerder al een review geschreven over Devoted en Sentimental dus als je swatches wilt zien kun je die altijd even teruglezen.

 photo Liquid lipsticks 2_zps8ch66rix.png

4. Colourpop Ultra Matte Lip Bianca (link)

Van al mijn liquid lipsticks blijft deze van Colourpop toch het langst zitten. Bianca is een nuderoze kleur met een grijze ondertoon, echt zo’n typische Instagram kleur. Dit is echt zo’n makkelijke kleur om te combineren en het staat bij echt alles! De liquid lipsticks van Colourpop zijn ook maar $6 dus zeker het proberen waard.

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer Vivacity

3. MUA Luxe Velvet Vivacity (link)

Nog een andere budgettopper is Vivacity van MUA Luxe. Vroeger kwamen de liquid lipsticks van MUA in een zwarte tube en die vond ik werkelijk verschrikkelijk. Volgens mij hebben ze sinds kort de formule vernieuwd want deze Vivacity is mooi van kleur, blijft lang zitten en brokkelt niet lelijk af. MUA is gewoon te koop bij Kruidvat dus ook nog eens goed verkrijgbaar.

 photo Liquid lipsticks 4_zpsaamiq0sq.png

2. Estee Lauder Pure Color Envy Wicked Sweet (link)

Op momenten dat ik wel roze wil dragen maar niets extreem fel, dan grijp ik terug naar Wicked Sweet. Dit is een liefroze kleurtje dat niet extreem mat opdroogt. Ideaal voor dagen waarop mijn lippen te droog zijn om matte liquid lipstick te dragen. Zo heb ik toch nog iets op mijn lippen dat mijn look af maakt en lang blijft zitten, zonder uit te drogen. De applicator werkt trouwens ook énorm prettig dus ik ben zeker fan van de Pure Color Envy lipsticks.

 photo Liquid lipsticks 3_zpsvcklkusu.png

1. Sleek Matte Me Birthday Suit (link)

Als je mijn blog al even volgt dan is mijn nummer 1 vast geen verrassing meer. Veel mensen haten de Sleek Matte Me’s en op Birthday Suit na vind ik ze ook niet al te denderend. Gelukkig is Birthday Suit kwalitatief wél goed want de kleur is echt zo mooi. Hij voelt niet droog aan op de lippen, blijft lang zitten en is gelukkig ook nog eens betaalbaar. Ik ben inmiddels al aan mijn derde exemplaar bezig, oeps!

Dit waren mijn top vijf liquid lipsticks. Uiteraard gebruik ik er nog andere lipsticks maar dit zijn echt mijn favorieten. Ik draag ze graag vanwege de goede kwaliteit en de mooie kleuren. Er zitten zowel goedkopere als duurdere items tussen dus binnen elke prijscategorie vind je wel een fijn exemplaar.

Wat zijn jouw favoriete (liquid) lipsticks?

Share:

8 Comments

 1. March 13, 2017 / 3:33 pm

  Sleek z’n structuur vind ik echt zo waardeloos! de rest vind ik wel super

 2. March 13, 2017 / 8:18 pm

  oooeh die van MUA heb ik ook, maar nu maak je mij wel nieuwsgierig met die van sleek
  dat moet ik eens gaan bekijken

  liefs
  Karlien

 3. Britt
  March 13, 2017 / 8:19 pm

  Leuke tips! Mooie kleurtjes in ieder geval. Ik wil nog altijd de Colourpop en de The Balm lipsticks nog eens proberen, daar heb ik al vele goede verhalen over gehoord!

 4. March 14, 2017 / 8:21 am

  Ik vind de rouge allure ink van Chanel heel erg fijn maar voor de rest gebruik ik niet zoveel liquids 🙁
  Ze voelen voor mij steeds te droog aan jammer genoeg.

  Ilona
  Ilona recently posted…Beauty News : Perfect beauty matchesMy Profile

 5. March 18, 2017 / 1:16 am

  Ow, ik ben ook echt dol op liquid lipsticks. Zelf gebruik ik vrijwel alleen de lipsticks van Gerard Cosmetics. Ze worden tenminste niet zo heel droog en hebben mooie kleuren.