Nieuwe producten van Catrice

Vorige week liet ik jullie de nieuwe producten van Essence zien. Net zoals Essence voert ook Catrice weer een assortimentsvernieuwing door. Bij Catrice zien de nieuwigheden iets minder innovatief maar zeker niet minder mooi. Ik moest deze nieuwe producten dus ook met jullie delen want ze zien er echt heel mooi uit. Kijk je mee naar alle nieuwigheden van Catrice?

Budgetmerken Essence en Catrice voeren twee keer per jaar een vernieuwing van het assortiment door. Er gaan een heleboel producten weg maar er komen ook weer nieuwe producten in de plaats. Rond deze tijd van het jaar gaan er vooral zomerse producten weg die dan plaats maken voor donkerdere producten voor het najaar. Bij Essence zagen we vooral veel nieuwe en speelse producten, zoals we van Essence gewoon zijn. Bij Essence denk ik altijd aan het jongere en speelse zusje, Catrice is meer de serieuzere en classy zus.

De nieuwe producten van Catrice laten dat ook weer zien. Alles ziet er weer énorm chique en classy uit. Alle producten zien er ook best wel duur en luxueus uit voor zo’n goedkoop merk, iets wat ik alleen maar kan toejuichen! De herfst is tevens ook mijn favoriete seizoen qua make-up want alles mag weer donkerder en glamoureuzer worden. Er komen een heleboel nieuwe producten uit, waarvan ik jullie er hier al enkele kan laten zien:

Glam & Doll False Lashes mascara waterproof – € 3,99
Brow Palette Matt & Glow – € 3,99
Glam & Doll Super Black Liner waterproof – € 3,39
Ultimate Matt Lipstick in 040 Dramatic Lilatic! – € 3,99
Liquid Lip Powder Metal Matt in 030 Jenny From The Bronze – € 3,99
Volumizing Lip Balm – € 4,59
Re-Touch Brightening Concealer – € 4,59
Re-Touch Anti-Dark Circle Concealer – € 4,59
Brown Collection Nail Lacquer in 02 Sophisticated Vogue – € 2,99
Brown Collection Nail Lacquer in 04 Unmistakable Style – € 2,99

Wat een mooie producten zeg! Er zijn er een aantal die er gelijk voor mij uitspringen. De Ultimate Matt Lipstick doet me qua vorm gelijk denken aan de NARS Audacious lipsticks, die natuurlijk een pak duurder zijn. Ook de Brown Collection nagellakjes zien er zó mooi uit, ik krijg er direct zo’n gezellig herfstgevoel bij. Zodra mijn nagels weer wat langer zijn ga ik ze gelijk voor jullie swatchen.

Welke producten springen er voor jou uit? 

Share:

5 Comments

  1. August 14, 2017 / 6:48 pm

    Vind het een super fijn merk! Ben benieuwd naar de ultimate matt lipstick! Heb er al een paar van ^_^