Phyto Phytobaume Repair (droog/beschadigd haar)

Hebben jullie ook zoveel last van droog en pluizig haar tijdens de herfst? Ik alleszins wel en het is zeker geen pretje! Ik hou er niet van als mijn haar continu loopt te frizzen door de kou en de regen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een oplossing die dit probleem aanpakt. Ik stootte tijdens mijn zoektocht op de Phyto Phytobaume Repair conditioner, die ik vandaag voor jullie ga reviewen. Kijk je mee?

Mijn haar in de herfst

Mijn haar doet tijdens de herfst vooral dingen die het niet hoeft te doen. Het gaat snel pluizen, het wordt statisch én het klit ook nog eens snel vast als het nat is geworden. Ik draag niet altijd iets met kap dus ik loop ook gewoon vaak door de regen en dat helpt er zeker niet aan. En als ik al eens een kap draag, dan zorgt de wrijving met de kap ervoor dat mijn haar alsnog gaat pluizen dus veel nut heeft dat ook weer niet.

Ik was daarom op zoek naar een product dat mijn haar wat zou temmen en tegelijkertijd ook zou verzorgen. Shampoo kan hier zeker bij helpen maar ervaring leert mij dat een heavy duty conditioner vaak de oplossing biedt in dit soort gevallen. Tijdens mijn zoektocht online was ik wat aan het rondneuzen op InstaCosmetic, een online drogisterij met veel verschillende producten. Ze verkopen daar een aantal van mijn favoriete merken zoals Rene Furterer, Louis Widmer, Bodysol, Phyto enz. Best een handige website want ondanks het gigantische assortiment is alles wel heel handig verdeeld over verschillende categorieën die makkelijk te navigeren zijn.

Bij het kopje conditioner kwam ik de Phyto Phytobaume Repair conditioner tegen. Als je The Pink Perfectionist al een aantal jaar volgt dan weet je dat ik de producten van Phyto echt top vind. Het Phyto Phytocitrus masker was echt mijn holy grail toen ik pas van zwart naar lichtbruin was gegaan en dat masker heeft mijn haar toen echt gered van de ondergang, haha! Ik besloot dus om opnieuw een product van Phyto te proberen.

Inmiddels heb ik het product al een tijdje geprobeerd en so far so good! Het is echt wel een extreem verzorgend product, zoals ik gewend ben van Phyto. Als je snel last hebt van vet haar is dit misschien niet het geschikte product voor jou. Heb je net zoals ik droog haar dat snel gaat pluizen en last ondervindt van het herfstweer? Dan moet je dit product zeker eens proberen.

Deze conditioner verzorgt mijn haar, ontklit het echt perfect en houdt mijn weerbarstige haar volledig onder controle. Het laat mijn haar ook niet zwaar aanvoelen maar maakt het wel lekker zacht.

Ook benieuwd geworden naar deze conditioner? Je vindt een groot assortiment aan Phyto producten dus via InstaCosmetic, waar ik mijn conditioner ook vandaan heb. Ik ben zeker tevreden over deze Phyto Phytobaume Repair conditioner, net zoals over alle andere producten van Phyto die ik al geprobeerd heb. Het is misschien niet het meest spannende merk maar hun producten zijn echt wel fijn in gebruik.

Ben jij al bekend met de producten van Phyto?

Share:

2 Comments

  1. October 1, 2017 / 5:54 pm

    Ik heb snel vet haar, en de Phyto producten hebben me dus ook écht teleurgesteld, mijn haar was gewoon vettig toen het droog was na het douchen 🙁 Misschien ook wel omdat ik zo’n dun haar heb dat het product té dik is.
    Christine recently posted…Stash Tour Part 6: BlushMy Profile