web analytics

About

Over The Pink Perfectionist

The Pink Perfectionist is een beauty- en lifestyleblog die in maart 2013 het levenslicht zag. Ik startte mijn blog als hobby tijdens mijn studies Criminologische Wetenschappen. Ik wou graag mijn passie over beauty en lifestyle delen met de wereld en het was een leuke afleiding tijdens het studeren! 😉

Achteraf bleek mijn passie voor beauty toch te groot te zijn waardoor ik een visagieopleiding heb gevolgd. Deze heb ik afgerond en nadien werd ik werkzaam als make-up artist en verkoopster bij ICI PARIS XL.

Door mijn ervaring als make-up artist en verkoopster binnen de beautybranche heb ik ontzettend veel ervaring kunnen opdoen qua make-up en huidverzorging. Zo weet ik ondertussen goed wat er wel en wat er niet werkt.

Deze ervaringen wil ik dan ook al te graag met jullie delen in de vorm van tips & tricks, product reviews en het allerlaatste nieuws op het gebied van beauty en lifestyle.

Over mij

Ik ben Amy, 31 jaar oud en ik woon in de omgeving van Leuven (België). Hier woon ik met mijn verloofde Bert en mijn blauw-gele ara Pino van twee jaar oud.

Mijn hobby’s bestaan voornamelijk uit sporten zoals Pilates, wandelen en krachttraining. Ook kijk ik graag sport en ben ik een fanatiek supporter van Club Brugge. Je vindt me dan ook ieder weekend bij een wedstrijd terug, ik mis er zelden eentje.

Daarnaast gaat er dus veel van mijn tijd naar Pino want zo’n blauw-gele ara vergt natuurlijk wel heel wat werk. Zij heeft zelf ook een Instagramaccount dus als je haar graag wilt volgen, dan kan dat via @pinothemacaw!

Hier nog wat weetjes over mij:

 • Ik ben dol op lezen! Mijn favoriete genres zijn Fantasy en Thrillers. Mijn favoriete boek is Once Upon A Broken Heart van Stephanie Garber (dit heb ik al 4 keer gelezen!) maar ook de boeken van Sarah J. Maas vind ik helemaal geweldig.
 • Ik heb geen enkel huisdier met haar, alleen maar met pluimen! 😉
 • Bert heeft mij op het podium van festival Boerenrock ten huwelijk gevraagd met dank aan Average Rob & Omdat Het Kan. Zij zagen op Twitter dat Bert mij ten huwelijk zou vragen indien hij op het podium gevraagd werd. En zo geschiedde!
 • Mijn favoriete drankjes zijn Martini Bellini en Kriek maar ook een Fanta Lemon kan er altijd wel in.
 • Het liefst eet ik een lekkere steppegras met peperroomsaus bij Restaurant-Frituur Juul’s in Geetbets.

5 Comments

 1. June 13, 2013 / 10:22 am

  Leuke blog heb je! Wat fijn dat je ook in België woont. Zullen we elkaar volgen via Bloglovin?

 2. June 14, 2013 / 2:25 am

  Jij bent op dezelfde dag jarig als ik! Superleuk! 🙂

 3. Miss Vee Dee
  June 26, 2013 / 3:06 pm

  Fijne blog!

 4. Hilde
  April 11, 2018 / 8:05 pm

  Wat een leuke blog! We kennen jou al lang als dochter van en meisje van onze straat, maar nu kunnen we veel van je leren.
  Paulien is 15 en wil graag wat tips ivm verzorging… we gaan alvast verder lezen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?