*25*

Het idee van The Pink Perfectionist is ontstaan toen ik 19 jaar oud was. 19! Vandaag word ik er 25. Vanaf vandaag ben ik dus gewoon een kwarteeuw oud. Traditiegetrouw maak ik altijd een verjaardagspost op 5 februari als soort van verjaardagsfeestje dus dat is vandaag niet anders. Kijk je mee?

Tijd voor meer anti-age producten? 😉 

25 is zeker geen oude leeftijd, absoluut niet. Toch voel ik het inmiddels wel dat ik ouder word, gewoon omdat ik al redelijk veel meegemaakt heb. Zoals ik in de intro al zei: ik was 19 jaar oud toen het idee van The Pink Perfectionist in mij opkwam. Ik was op dat moment al een tijdje aan het bloggen met iemand anders maar ik wou gewoon mijn eigen stekje op het wereldwijde web.

Twee maanden later had ik de knoop doorgehakt en ben ik met deze website begonnen, op het moment dat ik net 20 was geworden. Nu sta (of zit) ik hier nog altijd achter mijn pc, 5 jaar later. Officieel 25 jaar oud geworden vandaag!

Het laatste jaar is voor mij niet makkelijk geweest. Ik vertel hier op mijn blog nooit vaak over mijn persoonlijke problemen maar het mag ook geen taboe zijn vind ik. Daarom voel ik mij inmiddels zo anders van het meisje dat ik was toen ik deze site begon en daardoor ben ik misschien ook een beetje mijn ‘mojo’ verloren.

Nu ik dus officieel 25 ben heb ik ervoor gekozen om mij volledig te herpakken, zo goed en zo kwaad als het gaat! Ik ben zeker en vast nog niet van plan om te stoppen! 25 is just the beginning, haha.

Daarom wil ik jullie bij deze ook een virtueel stukje taart geven en een dikke welgemeende merci recht vanuit mijn hart. En nu ga ik aan mijn fles cava beginnen want ITS MAAAA BIRTHDAAAAAY! Cava all day long! 

Share:

5 Comments

 1. February 5, 2018 / 12:11 pm

  Gelukkige verjaardag!!!!

 2. February 5, 2018 / 12:21 pm

  Super gefeliciteerd en geniet van je kwart-eeuw op deze planeet 🙂 en je leuke blog natuurlijk!

 3. Kirsty
  February 5, 2018 / 1:01 pm

  Gefeliciteerd met je verjaardag!

 4. February 6, 2018 / 7:48 am

  Nog van harte gefeliciteerd! Wat leuk, over 5 dagen ben ik ook jarig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?