4 jaar TPP: mijn favoriete blogposts

Het lijkt echt onwaarschijnlijk maar het is wél zo: The Pink Perfectionist bestaat alweer 4 jaar vandaag. Op 1 maart 2013 ging de site officieel live en sindsdien ben ik niet meer gestopt met bloggen. Ik vind het nog steeds heerlijk en zolang de inspiratie blijft komen doe ik gewoon verder! Het leek me daarom wel eens leuk om een kleine terugblik te werpen op mijn favoriete blogposts van de laatste vier jaar. Kijk je mee?

 photo Iris-Bleu-2_zpsezdc1tii.png

New in: Gosh (3 juli 2013)

Bloggen draait uiteraard niet om de gratis make-up maar het is uiteraard wél leuk om perspakketjes te ontvangen. Dit pakketje van Gosh was mijn allereerste perspakketje en ik was zó ongelofelijk trots. Ik blogde nog helemaal niet zolang en ik was maar al te blij dat Gosh me dit pakketje, volledig uit hunzelf, hebben opgestuurd. Toen ik wist dat het pakketje zou arriveren heb ik de hele dag vol ongeduld zitten wachten. Ik ben nog steeds enthousiast bij het ontvangen van perspakketjes, alleen stalk ik de postbode nu iets minder hard ;-).

L’Occitane Iris Bleu & Iris Blanc (15 september 2015)

Dit was echt zo’n geur waarvan ik dacht dat ik hem nooit lekker zou vinden maar ik was instant verliefd op deze lijn. Ik heb gewoon zo’n goede herinneringen aan die heerlijke geur en iedere zomer haal ik hem steevast weer boven. Ik heb ook oprecht veel plezier gehad aan het bloggen hierover want waar het hart van vol is loopt de mond van over (zo gaat het spreekwoord toch, denk ik?). As we speak heb ik hem ook even opgesprayd.

Designer Skin – Royal Flush (1 augustus 2013)

Aan dit artikel hangt een vrij gênant verhaal. Ik was vroeger een zeer frequente zonnenbankganger en daarom reviewde ik ook geregeld lotions voor onder de zonnebank. Deze Royal Flush van Designer Skin zorgt ervoor dat je huid rood wordt en gaat tintelen. Ik fotografeerde het product op mijn arm want ik dacht: “zolang het niet in contact komt met UV-straling zal het vast niet gaan branden!” en oh boy, was I wrong. Ik heb nog een paar uur met een rode en pijnlijke arm rondgelopen, oeps! De foto was niet eens gelukt en ik heb het daarna ook niet meer geprobeerd want ik had mijn lesje duidelijk geleerd.

Mijn vakantieplannen in Orlando (22 februari 2016)

Afsluiten doe ik met de aankondiging van mijn eerste vakantie naar Orlando. Vorig jaar ben ik twee keer naar Orlando gegaan met mijn vriend, waarvan in maart de allereerste keer. Het was zó’n leuke vakantie, zo leuk dat ik in december weer ben gegaan. De eerste keer was het vooral superspannend want ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten en hoe het zou zijn om zo ver van huis te zijn. Ik vond het ook fantastisch om jullie mee te nemen doorheen al mijn avonturen!

Ik wil jullie alleszins énorm veel bedanken voor al jullie comments en jullie talrijke bezoekjes aan The Pink Perfectionist. Zowel ikzelf als mijn blog zijn doorheen de jaren enorm veranderd, daarom is het des te leuker om te zien dat het nog steeds goed gaat met mijn blog. Ik doe het nog altijd ontzettend graag en steek elke dag enorm veel liefde in mijn blog. Dus of je er nu al van in het begin bij bent of pas sinds kort: een welgemeende merci aan jullie allemaal!

Wanneer ben jij mijn blog beginnen volgen?

Share:

7 Comments

 1. Britt
  March 1, 2017 / 11:17 am

  Heel leuk om te lezen wat nu jouw favoriete artikelen zijn in plaats van de onze! En natuurlijk: van harte gefeliciteerd met de 4 jaar! Hopelijk komen er nog vele jaren achteraan!

 2. March 1, 2017 / 11:56 am

  Wat fijn dat je blog 4 kaarsjes mag uitblazen vandaag! Gefeliciteerd Amy! 🙂

 3. Annette
  March 1, 2017 / 3:59 pm

  Ik volg al best een hele tijd maar weet niet precies hoe lang. Die haar blog weet ik nog wel (groen van jaloezie op zo’n mooie bos)

 4. Manon
  March 1, 2017 / 5:15 pm

  Ojaaa jouw haar dat weet ik nog erg goed!

 5. Christine
  March 3, 2017 / 9:50 am

  Super leuk zo eens terugblikken op de voorbije jaren! En je haar was echt super mooi zo!

 6. March 3, 2017 / 10:08 pm

  Ik volg al echt laaaaaaaang! Zelfs nog een vorige met 2, kan dat? 😀

  • March 4, 2017 / 11:33 am

   @ Rani: Ja, dat klopt! Heel vroeger blogde ik samen met iemand anders, lijkt al een eeuwigheid geleden 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?