Aankondiging: Halloweenweek

Het is inmiddels oktober en dat wilt zeggen dat Halloween er weer bijna aankomt. Halloween is echt een van mijn favoriete feestdagen en echt het hoogtepunt van de herfst. Daarom staat The Pink Perfectionist de volledige week in het teken van Halloween. Benieuwd naar wat je allemaal mag verwachten? Lees dan zeker verder!

Als je mij al even volgt dan weet je dat ik echt dol ben op Halloween. Horrorfilms, donkere avonden, pompoenen, leuke decoratie, jezelf verkleden, … Er zijn zoveel aspecten die Halloween echt fantastisch maken! Gewoon even lekker griezelen en eens toegeven aan de donkere kant van de herfst, heerlijk gewoon.Daarom wou ik, voor de eerste keer in de TPP geschiedenis, eens een themaweek inlassen.

Ik heb echt een heleboel leuke dingen voor jullie in petto! Alles heeft met Halloween te maken maar dan wel in de breedste zin van het woord. Ik ga een heleboel typische Halloweendingen bespreken maar ook een paar zaken die voor iedereen leuk zijn voor het geval dat je niets met Halloween hebt. Ook ga ik de leukste Halloween collecties met jullie bespreken!

Ik heb er enorm veel zin in en ik hoop jullie ook!

Hou jij ook zoveel van Halloween?

Share:

1 Comment

  1. Christine
    October 9, 2017 / 8:53 pm

    Ik hou van halloween, dit jaar ga ik wel niet echt veel speciaals doen, maar toch films kijken en in de sfeer blijven 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?