Current obsessions #1

‘Current obsessions’ is een rubriek die ik al vaker voorbij heb zien komen bij andere bloggers en Youtubers. Ik vind het ook wel leuk om te delen wat mij allemaal bezighoudt, zowel op het vlak van beauty als nonbeauty. Zo leren je bezoekers je toch weer beter kennen en misschien ontdekt iemand ook nog wel iets leuk zo?

 photo Kneipp-douchescrub-1_zps86b64020.png

Eucalyptus

Ik ben normaal gezien helemaal van de frisse geuren maar de laatste weken heb ik echt een eucalyptuskick. Ik zou het liefst gewoon de hele Rituals Hammam-lijn aanschaffen, haha. Deze Kneipp scrub wordt dan ook deftig veel gebruikt want hij ruikt namelijk naar eucalyptus en munt, heerlijke combinatie. Review staat hier trouwens!

current-obsessions-1

Twitch

Op dagen dat ik een blogdag of vrije dag inlas vind je me meestal terug op Twitch. Twitch is een website waarop mensen hun games die ze spelen kunnen streamen, waardoor iedereen gewoon mee kan kijken. Je hebt ook een chatfunctie dus het is leuk om gelijkgestemde zielen tegen te komen. Ik kijk vooral veel Hearthstone om bij te leren, vooral toernooien vind ik geweldig om te kijken. Verder volg ik ook wel eens andere toernooien zoals LoL, Starcraft 2, … Als je van gamen houdt en van grappige mensen moet je zeker eens op Twitch kijken. Ik kan je altijd wat leuke streamers doorgeven!

current-obsessions-2

Negeer alle shitty greens maar. Ik werk er aan šŸ˜‰

World of Warcraft

Ik weet niet waarom die obsessie tegenwoordig weer terug is maar ik vind het echt moeilijk om te stoppen, haha. Ik speel natuurlijk enorm veel Hearthstone maar tijdens m’n vrije uurtjes probeer ik wel wat WoW te spelen. Ik ben er absoluut niet goed in (ik speel niet zoveel natuurlijk) maar ik vind het wel heel leuk, vroeger was ik er veel beter in maar alles is tegenwoordig zo veranderd. Alliance ftw trouwens. Ik speel nu op een RP server en dat is echt intens, haha.

Kygo

Ik HOU van Kygo. Zijn remixes zijn gewoon geweldig en bij dit koude weer waan ik me meteen op een strand met een coconoot erbij, haha. Je moet echt wel voor zijn muziek zijn maar echt, wauw <3. Ik kan er gewoon uren naar luisteren! M’n favorieten zijn Firestone, Can’t Afford It All en I See Fire als ik echt moet kiezen maar ik vind ze dus állemaal goed.

Dit waren dus al mijn obsessies van dit moment. Ik ben niet snel gepassioneerd door iets maar eens ik het ben is het wel heel intensief, haha. Obsessies gaan ook niet zo snel over bij mij voor een of andere reden, ik heb er dus altijd veel plezier aan.

Met welke dingen ben jij geobsedeerd op dit moment? 

Share:

1 Comment

  1. beautifulday4makeup
    March 17, 2015 / 1:18 pm

    Kygo kende ik nog niet. Wat lief dat je dit deelt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?