Dingen waar ik naar uitkijk in 2014

GELUKKIG NIEUWJAAR IEDEREEN! Ik hoop dat jullie allemaal een fantastisch 2014 mogen beleven en als je een slecht 2013 hebt gehad, dat 2014 dan 100 keer beter mag worden. En natuurlijk ook als je al een fantastisch 2013 hebt beleefd, dan ook! πŸ˜‰ Ik wil het jaar goed beginnen, met een soort ‘inleidende’ blogpost. Bij kerst heb ik ook een speciale kerstpost gemaakt dus waarom geen nieuwjaarspost op nieuwjaar? In plaats van cliché bucketlists wil ik graag een lijstje maken met dingen waar ik heel excited voor ben. Kijken jullie mee?

Allereerst iets van begin 2014: Pretty Little Liars begint weer! We gaan weer verder bij de 2e helft van seizoen 4. Ik ga geen spoilers plaatsen maar als je het persé wilt weten wat er gebeurd is, hier is de link naar de Google search ervan. Ik ben dus zoooo benieuwd naar de 2e helft van het seizoen.

Nog een serie is Bad Girls All Star Battle. Wie mij al een tijdje volgt weet dat ik verslaafd aan Bad Girls Club, een reality serie waarbij ieder seizoen 8 Amerikaanse meiden samen in een huis worden geplaatst. Veel drama, veel gevechten en veel spanning. BGC begint bijna aan zijn 12e seizoen en heeft al serieus wat cultfiguren verder gebracht. In All Star Battle komen een heleboel meiden uit de vorige seizoenen terug om fysieke en mentale proeven af te leggen, ze kunnen hierbij 100.000 dollar winnen. Dit is ondertussen seizoen 2 dat gaat beginnen dus ik ben very excited.

Nieuwe Final Fantasy spellen. Op Valentijn komt Lightning Returns uit, het 3e deel uit de Final Fantasy XIII reeks. Ook komt er een geremasterde versie uit van Final Fantasy X en X-2 in HD. Ook zou, al is dit nog niet zeker, Final Fantasy XV dit jaar moeten uitkomen al kan dat altijd nog opgeschoven worden naar 2015. Er komen ook nog wat losse titels uit voor de PS Vita, iOS en NDS.

De film Maleficent van Disney is nog zo iets waar ik heel erg naar uitkijk en dan al helemaal naar de bijhorende MAC collectie. Doornroosje is mijn favoriete film, MAC is mijn favoriete make-up merk en hun Venomous Villains collectie was mijn favoriete MAC collectie aller tijden. Een collectie die volledig aan Maleficent is gewijd? MUST. HAVE. EVERYTHING.

I’m going blonder! Yes, je hebt me goed gehoord. Op mijn foto’s lijkt het misschien alsof ik bruin haar heb maar mijn kappers zeggen dat ik officieel al blond haar heb. Om bruin haar te hebben moet je nog 3 tinten donkerder gaan dus eigenlijk ben ik al blond. Toch zou ik liefst nog een klein tikkeltje blonder gaan, denk een tint of 2. Hierboven zie je een foto van Shaaanxo, deze kleur zou het ongeveer moeten worden. Minus de oranje strepen natuurlijk ;-).

– – – – – – – – –

Dit was het zo’n beetje. Ik ben ook gewoon heel slecht in vooruit denken dus er zullen vast nog genoeg dingen zijn die ik vergeten ben. Reizen en dergelijke heb ik nog niet gepland dus daar kan ik nog niet naar uitkijken. Met Madrid plannen ben ik ook nog bezig maar het kan goed zijn dat dat misschien nog naar 2015 opschuift, het hangt er een beetje vanaf. Ook ga ik niet meteen trouwen of samenwonen, dat gaat vast ook nog wel even duren :P.

Naar wat kijk jij uit in 2014?

Share:

10 Comments

 1. January 1, 2014 / 9:47 am

  Ik ben ook heel erg benieuwd naar de nieuwe afleveringen van Pretty Little Liars!! Het is zo’n leuke serie. Volgens mij komen er 7 januari nieuwe afleveringen in Amerika. πŸ˜€

 2. January 1, 2014 / 12:08 pm

  Ik kijk ook erg uit naar PLL πŸ˜€ Het was zoooo spannend!
  Verder, Final Fantasy! <3 Speel je ook Final Fantasy XIV?

 3. January 1, 2014 / 12:16 pm

  haha jij gaat blonder en ik heb zin om voor de lowlights te gaan πŸ™‚ groetjes en happy newyear!

 4. Monique
  January 1, 2014 / 12:40 pm

  Oehh leuke dingen!

  De beste wensen en een gelukkig 2014!

 5. January 1, 2014 / 12:41 pm

  JAA PLL IS BACK, bijna dan.

 6. January 1, 2014 / 5:39 pm

  Jaa! Ik kan ook echt niet wachten tot PLL volgende week!
  De beste wensen en een gelukkig nieuwjaar!

  Liefs x

 7. January 2, 2014 / 11:39 pm

  Leuk artikel, ben benieuwd hoe je haar gaat worden!

 8. Marisca
  January 5, 2014 / 12:14 pm

  Ik kan niet wachten tot PLL weer begint… ik vond dat er wel erg veel tijd tussen de twee helften zat dus ik heb de eerste helft nog niet gekeken en ook met de tweede helft wacht ik met kijken tot ik alle aflevering heb en dan kijk ik alles na elkaar.. kijkt veel fijner.. πŸ™‚ En Girls seizoen 3 begint in januari weer… yaaahhh…

  • Amy
   Author
   January 5, 2014 / 2:07 pm

   Goed idee! πŸ˜€ of je doet zoals mij en kijkt de eerste helft gewoon nog eens, haha πŸ˜› ik heb in de pauze gewoon ALLE afleveringen opnieuw bekeken, op zoek naar clues πŸ˜› Ik ben gek, I know!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?