web analytics

Dit was 2015

Gelukkig nieuwjaar iedereen! 2015 is zó enorm snel voorbij gegaan en het is alweer tijd om het nieuwe jaar te beginnen. Ik ben alleszins benieuwd naar wat 2016 voor mij in petto heeft want 2015 was echt een enorm druk en spannend jaar voor mij. Daarom leek het me wel eens leuk om de spannendste dingen van mijn 2015 op een rijtje te zetten. Kijk je mee?

Beker-5_zpszorw7nyw

Bekerfinale

Met stip op nummer 1: de bekerfinale tussen Club Brugge en Anderlecht. 22 maart 2015 was echt een dag om nooit te vergeten. Zoveel emoties, ik word er nog steeds helemaal blij van als ik er aan terug denk.

BLUSH2

Blush Academy

In februari begon ik aan de make-up artist opleiding bij Blush Academy te Heusden-Zolder. Eind juni heb ik mijn opleiding succesvol afgerond met mijn examen, waarbij we foto’s voor ons portfolio kregen. Ik heb zo enorm veel bijgeleerd en ik voel echt dat ik gegroeid ben als make-up artist zijnde. Niet zo zeer qua kunnen ma vooral qua zelfzekerheid. Ik ben niet meer zo bang om iemand te maquilleren en durf mijzelf echt ‘te smijten’ als het op make-up aankomt.

De lessen waren ook gewoon erg leuk om mee te maken! Nieuwe technieken leren, creatief bezig zijn én natuurlijk ook gewoon lol hebben met de rest van de groep. Ik kan Blush Academy zeker aanraden.

1

Samen met alle andere geweldige bloggers! 

Lush Happy Holiday Event

Ik ben dit jaar naar een hele hoop events geweest maar het Happy Holiday Event bij Lush vond ik toch het leukst. We leerden nieuwe producten kennen en ook nieuwe manieren om oude(re) producten te gebruiken. Zelfs als doorwinterde Lush junkie heb ik hier enorm veel bijgeleerd. We werden opgedeeld in groepjes en mochten overal opdrachten gaan doen. De ladies bij Lush zijn ook gewoon lekker gek en het was een zeer leuk event! Bij Lush voel je je gelijk op je gemak.

2

Aalborg

In februari ging ik weer eens terug naar Denemarken. Ik was al drie keer in Kopenhagen geweest maar in Aalborg was ik nog nooit geweest. Aalborg ligt helemaal bovenaan in Denemarken dus het was een zeer lange en vermoeiende busrit. Eens daar aangekomen was er helaas niet zoveel te beleven, haha, zeker niet als je zo’n grootstad als Kopenhagen gewend bent.

Toch was het zeker een leuke trip aangezien we met onze vaste voetbalgroep er wel een feest van gemaakt hebben. Van het ene café het andere in is altijd wel leuk om eens mee te maken, haha. De boog kan niet altijd gespannen staan!

Europa Park

Met datzelfde groepje mensen zijn we dit jaar ook eens weggeweest zonder naar de voetbal te gaan. We zijn allemaal dol op pretparken en gaan jaarlijks ook altijd eens samen naar Walibi België. Dat werd wel een beetje saai dus we besloten om het buitenland eens op te zoeken en eens naar Europa Park te gaan. Europa Park is al meermaals verkozen tot beste pretpark van Europa en dat is geheel terecht. Het hele park is opgedeeld in ‘landen’ en ieder stuk heeft zijn eigen specialiteit.

Restaurants volledig in thema, thrill rides (met hoge rollercoasters!) maar ook gewoon leuke attracties voor kinderen. Ik vond het echt een geweldig pretpark en wil zeker nog een keertje terug. Mijn favoriete attracties waren Wodan (de houten rollercoaster) en de Blue Fire (hoogste looping van Europa).

3

Manchester

Ook zijn we samen naar Manchester geweest dit jaar. Door de tweede plaats van Club Brugge mochten we voorrondes van de Champions League spelen. De loting was zó enorm spannend want ik wou zo graag naar Manchester en jawel, Manchester United kwam uit de pot! Manchester United is echt een legendarische ploeg en het stadion is al minstens even indrukwekkend. Als voetbalfan is het gewoon een droom die uitkomt als je naar zo’n voetbaltempel als Old Trafford mag. Ik heb dan ook intens genoten van deze trip, ook al was ik enorm ziek geworden op de ferry want vodka drinken op je nuchtere maag is niet zo’n goed idee als je nog moet varen, whoops!

4

Bij RUZ3 Gaming. Kun je mij spotten? 😉

FOM

Ik ben dit jaar ook voor het eerst naar een lanparty geweest en dan wel naar de grootste in België: Frag-o-matic oftewel FOM in de Oktoberhallen in Wieze. 3 dagen lang spelletjes spelen en je begeven onder de andere gamers, heerlijk! Ik was al wel eens een dagje geweest om de mannen van RUZ3 Gaming aan te moedigen maar ik had nog nooit effectief meegedaan.

Ik lag er al uit na de groepsronde maar het was wel een enorm leuke ervaring. Volgend jaar ben ik van plan om opnieuw mee te doen en hopelijk raak ik dan weer wat verder, haha. We zullen zien hoe het afloopt!

12107910_10207646781749930_7872804306737234638_n

Weekend Blog Awards

Last maar zeker not least was mijn nominatie voor de Weekend Blog Awards. Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik door zo’n indrukwekkende vakjury genomineerd werd. Helaas kon ik niet aanwezig zijn op de ceremonie maar serieus, die nominatie alleen al was de kroon op mijn werk. Ik ben zo ongelofelijk trots en nog meer gemotiveerd om geweldige content voor jullie te produceren. Ik hoop hier dan ook mee verder te doen in 2016 dus als je suggesties hebt, laat gerust een comment achter of stuur me een mailtje op info@thepinkperfectionist.be. Zonder jullie was deze nominatie niet mogelijk dus ik wil er dan ook zeker van zijn dat jullie tevreden zijn en blijven!

Dit was dus een korte samenvatting van alle leuke dingen die ik in 2015 gedaan heb. Er waren natuurlijk ook veel mindere momenten maar daar val ik jullie het liefst niet mee lastig. Ik wil zelf ook vooral terugkijken op alle goede momenten en 2015 met een positief gevoel achterlaten. Op naar 2016!

Welke leuke dingen heb jij meegemaakt in 2015?

Amy
Share:

2 Comments

  1. Joyce - Lemonylifenl
    January 1, 2016 / 11:20 am

    Klinkt als een erg mooi jaar! Ik wens je een gelukkig nieuwjaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?