… en hallo 2015!

GELUKKIG NIEUWJAAR! 2015 is eindelijk hier en eerlijk gezegd ben ik wel opgelucht dat de feestdagen (bijna) achter de rug zijn. Vanaf morgen komen er ook weer gewoon normale beautyartikels online maar omdat het nog steeds een feestdag is wou ik toch een feestelijk artikel online zetten. Gisteren kon je mijn recap van 2014 lezen en vandaag wil ik wat over mijn plannen voor 2015 schrijven. Het lijkt me ook gewoon leuk om eind 2015 te kijken wat er allemaal gelukt is, haha. Benieuwd naar m’n plannen? Lees dan zeker verder.

 photo 2015-1_zpsc8a41d6c.jpg

Gisteren kon je al lezen dat ik veel in het buitenland geweest ben en ik hoop dat dat voor 2015 ook zo gaat zijn. Op dit moment staat er nog niet zoveel op de planning maar ik speel wel met wat ideeën.

In februari vertrek ik in ieder geval weer richting Denemarken, alleen ga ik niet naar Kopenhagen maar naar Aalborg. Ik ben nog nooit bovenin Denemarken geweest maar kijk er wel enorm naar uit om ook eens dat stuk van Denemarken te bekijken, het is weer eens wat anders dan standaard Kopenhagen uiteraard. Ik zou in 2015 ook graag wat Deens willen leren, kwestie van een beetje beter m’n plan te kunnen trekken in Denemarken.

 photo 2015-2_zps7d319fa7.jpg

Het is tevens ook mijn grote droom om eens naar Dreamhack te kunnen gaan, de grootste LAN-party ter wereld. Ik weet nog niet precies naar welke Dreamhack ik ga gaan, vooral Zweden (Dreamhack Summer, de grootste van de hoop) staat hoog op de lijst. Ook is er vanaf dit jaar Dreamhack France in Tours en ik ben nu al aan het kijken van vervoer, hopelijk lukt het om ook effectief te gaan. Ik ga nog niet deelnemen aan het Hearthstone toernooi maar ik wil in ieder geval wel goed gaan oefenen, dat is een van mijn hoofddoelen van 2015.

Ik heb dit jaar veel te weinig moeite in het spel gestoken en hierdoor best een grote achterstand opgelopen. Ik WEET dat ik het kan maar ik zou er gewoon meer tijd, moeite en geld in moeten steken. Hopelijk gaat het in 2015 een pak beter. Er staat ook een nieuwe computer op de planning dus dan kan ik misschien ook eindelijk eens gaan streamen in plaats van alleen maar streamers lastig te vallen, haha.

 photo 2015-3_zpsdd8995ab.jpg

Er staat nog geen echte vakantie op de planning en dat gaat waarschijnlijk ook zo blijven. M’n vriend heeft dit jaar geen verlofdagen dus een echte vakantie gaat niet lukken vrees ik en om nu twee weken zonder hem weg te gaan, dat doe ik dan ook weer niet. Daarom heb ik maar besloten om misschien met m’n moeder naar Kopenhagen te gaan in de winter, we willen Tivoli Gardens graag eens zien rond de kerstperiode. Zoek maar eens op op Pinterest, het ziet er echt magisch uit! Er is nog niets concreet, het is meer zo’n geval van “we zien wel”.

 photo 2015-4_zpsa51f1011.jpg

Buiten reizen wil ik dit jaar ook gewoon meer uit m’n werk halen. Ik ga in februari weer naar school om nog beter te worden in visagie en ik hoop in 2015 mijn talent echt volledig te kunnen ontwikkelen. Ik wil mijn stijl vinden en die stijl ook perfectioneren, het moet gewoon goed zijn. Ik ga dus lekker veel shooten in 2015, hard werken en vooral veel nieuwe technieken en producten proberen. Qua bloggen wil ik het ook naar een hoger niveau tillen dus die veranderingen zul je in 2015 nog wel merken.

Zoals ik dus al zei is dit voorlopig het laatste persoonlijke artikel. TPP is en blijft gewoon een beautyblog dus er gaan weer beautyartikels online komen zoals je van mij gewend bent. Als je meer van mij persoonlijk wilt weten kun je m’n persoonlijke Twitter account volgen @missjishin. Wees wel gewaarschuwd, als voetbal & gaming je niet interessen kun je misschien beter niet volgen en gewoon naar m’n blogaccount @AmyTPP gaan :D. Bon, ik wens jullie in ieder geval allemaal een PRAAAACHTIG jaar toe waarin al jullie dromen mogen uitkomen.

En vertel me nu eens, wat zijn jouw plannen voor dit jaar? 

Share:

5 Comments

 1. Anneleen - Teasistars
  January 1, 2015 / 9:50 am

  Een heel gelukkig nieuwjaar Amy! Ik vond het heel leuk om hier over over je vooruitzichten van 2015 te lezen! Ik ben nog nooit in Denemarken geweest, maar heb wel al veel gehoord dat het zo mooi is dus ga ik daar toch eens wat over opzoeken!
  Mag ik ook eens vragen wat het spel Hearthstone eigenlijk is? Want het klinkt wel heel cool moet ik zeggen :p (eerlijk toegegeven heb ik ook een geeky kantje dus ;-))
  En waar volg je les voor je visagie? In avondles ofzo? đŸ™‚ Want ik ben op zoek om iets te doen eens ik begin te werken ter ontspanning đŸ™‚
  Ik wens je al je wensen en dromen toe voor 2015 meid! Jij hebt je jaar in handen, dus maak er iets heel mooi van! đŸ˜€

 2. beautifulday4makeup
  January 1, 2015 / 1:11 pm

  Gelukkig nieuwjaar en mogen je wensen uitkomen

 3. January 1, 2015 / 2:28 pm

  Happy Newyear! Leuke vooruitzichten heb je al! Hopelijk kan je naar Dreamhack gaan ;). Ik heb nog geen plannen gemaakt, maar meer Q-time met m’n vriend en vrienden staan hoog op mijn lijst al!

 4. Bibiane
  January 1, 2015 / 11:43 pm

  Ik wens je ook een heel fijn nieuw jaar toe! Denemarken klinkt heel mooi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?