Hair update: eindelijk écht blond

Het is dan eindelijk zo ver. Na jaren twijfelen en toch maar terugkrabbelen op het laatste moment… Ik ben blond! Ik wou een tijdje geleden al blond gaan maar mijn vorige kapper had het niet zo goed begrepen, helaas. Daarom ging ik nu maar meteen voor de grove middelen en ben ik naar de beste kapper hier in de buurt geweest: Maison Maite. Ik heb er gewoon geen woorden voor over hoe blij ik ben dus ik zal het maar gewoon in foto’s laten zien.

Voor en na

Links zie je hoe mijn haar was na de vorige kappersbeurt én enkele John Frieda + Marilyn wasbeurten later. Het was dus echt gewoon nog altijd donkerblond/lichtbruin, helaas. Ik was dus écht niet blij want ik had blond in mijn gedachten. En als ik iets wil, dan ga ik ook door tot ik het heb.

Mijn kapper was in Leuven omdat ik daar al klant was van toen ik er nog op school zat. Nu ik weg ben uit Leuven was het ook niet praktisch meer om elke keer 2 uur te reizen naar de kapper dus ik besloot elders te zoeken. Zo ben ik bij Maison Maite in Bekkevoort uitgekomen. Maison Maite staat bekend als een van de beste salons, de mensen die er werken zijn echte artiesten. Je moet die Facebookpagina eens bekijken, zó tof! Ook hun nagels zijn to die for, als ik ooit doorheb hoe ik m’n lenzen aan kan krijgen met stilettonagels ga ik er meteen een set halen.

Mijn haar nu

Ik had een idee in mijn hoofd maar helaas was het niet zo goed uitgepakt. Ik ben echt een warm type en toen ze mijn haar koud hadden gemaakt was het echt vreselijk. Niet hun schuld want ik had het gevraagd en koppig volgehouden dat ik het koud wou. De kleur was prachtig maar het vloekte gewoon bij mijn huid en ogen. Ik ben een dag later terug gegaan en dit is het resultaat.

Mooi, vol, donkerblond haar. Dit keer echt blond! Ik hoef me niet meer af te vragen of het blond is of bruin, het is gewoon ECHT blond. Ik ben in de wolken met mijn haar en moest je ook een drastische metamorfose willen, een mooie dip dye of extensions: ga eens langs bij Maison Maite. Ik ben btw niet gesponsord ofzo om dit te schrijven maar ik ben gewoon zo opgelucht dat ik na 6 jaar zoeken eindelijk een kapper heb gevonden waar ik 100% tevreden ben. Ja, het kost wat maar dan heb je wel eindelijk je droomhaar.

Wat vinden jullie van mijn blonde metamorfose? 

Share:

12 Comments

 1. Petra
  July 2, 2014 / 8:45 am

  Het is erg mooi geworden, en het staat je goed…

 2. July 2, 2014 / 8:47 am

  Wat een mooie frisse coupe! De kleur staat je ontzettend goed 🙂

 3. Eline
  July 2, 2014 / 8:49 am

  Staat je heel erg goed, echt mooi!

 4. beautyforgirls
  July 2, 2014 / 10:04 am

  Staat je onwijs goed.
  Liefs, xxx

 5. dresses and daisies
  July 2, 2014 / 10:06 am

  Mooi zenne! 🙂

 6. Karlien - Polished Cats
  July 2, 2014 / 10:13 am

  Blond staat je super 🙂

  Liefs
  Karlien

 7. Denise
  July 2, 2014 / 10:47 am

  Het ziet er hartstikke mooi uit! <3

 8. Monique
  July 2, 2014 / 1:26 pm

  Het ziet er echt mooi uit!

 9. Meike
  July 2, 2014 / 2:17 pm

  Blond staat je echt heel goed, het maakt je gezicht wat frisser! Ik hoop dat je haar niet al te erg beschadigd is, dit is bij mij ooit gebeurd en daar heb ik nog steeds spijt van helaas!

 10. July 2, 2014 / 2:24 pm

  Wat fijn dat je je droomkapper gevonden hebt! Ik weet helemaal wat je bedoelt haha, wat een gedoe kan dat zijn! Wat staat je blonde haar je prachtig 🙂

 11. July 2, 2014 / 10:53 pm

  Pretty haarkleur! Staat je goed.

 12. July 3, 2014 / 8:47 am

  Staat je goed dat echte blond 😉 Hoewel ik het ervoor ook wel mooi vond. Maar soms willen we nu eenmaal eens iets anders right 😀

  x Aurélie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?