HAPPY 2019 – Mijn doelen en plannen voor dit jaar

Gelukkig nieuwjaar, beste lezers! Mijn beste wensen voor het nieuwe jaar en ik hoop dat al jullie dromen, wensen en doelen mogen uitkomen dit jaar. Naar goede gewoonte blik ik op oudjaar terug op het voorbije jaar en op nieuwjaar kijk ik dan vooruit. Ook dit jaar wil ik dus graag mijn doelen en plannen voor het nieuwe jaar op een rijtje zetten!

Social media minder verwaarlozen

Door mijn slechte gezondheid (vooral de tweede helft van 2018) en mijn operatie heb ik mijn social media kanalen veel te hard verwaarloosd. Ik ben in eerste instantie nog altijd een blogger en geen ‘influencer’ dus mijn blog is altijd de prioriteit geweest. Zeker op momenten waarop het niet goed ging moest ik keuzes maken en ik koos dus voor mijn blog. Daar wil ik dit jaar toch verandering in proberen brengen!

Er zijn namelijk zoveel mensen die geen tijd hebben om uitgebreide blogs te lezen en liever gewoon doorheen social media scrollen. Daarom wil ik in 2019 dus weer meer content gaan plaatsen via Facebook, Instagram en ook via Twitter.

Akihabara

Meer reizen

In 2018 werd ik even stevig opgeschrikt door iets op het vlak van gezondheid. Toen heb ik mezelf voorgenomen om meer te genieten van het leven en er alles voor de volle 100% uit te halen. Ik ben iemand die nogal snel rust nodig heeft, waardoor ik vaak teveel kansen aan me voorbij laat gaan. In 2019 ga ik dus volledig smijten, zeker op het vlak van reizen en de wereld ontdekken.

In februari ga ik nog eens naar Japan maar dit keer gaan we een stuk langer dan de vorige keer, waarin ik alleen Tokio bezocht. We verblijven dit keer weer in Akihabara in Tokio maar gaan daarna door naar zowel Kyoto als Osaka.

In mei en juni gaan we nogmaals naar Azië maar dit keer gaan we iets meer reizen. We beginnen in Seoul (Zuid-Korea), gaan daarna door naar Taipei (Taiwan) en eindigen dan in Hong Kong. Ik ben een gigantische K-pop fan en ook Taipei en Hong Kong lijken me zeer interessant dus ik kijk enorm uit naar deze reis!

Veranderingen op The Pink Perfectionist

Verder wil ik hier op The Pink Perfectionist ook het een en het ander gaan veranderen. Jullie hoeven niet bang te zijn, ik ga niet stoppen met bloggen of minderen met bloggen. Wel wil ik het type content dat ik hier neerschrijf wat gaan aanpassen.

De laatste tijd heb ik echt het gevoel alsof TPP gewoon een reviewblog geworden is, waarbij ik release na release nieuwe reviews blijf uitpompen. Ik heb niet de indruk dat jullie als lezers daar echt mee geholpen zijn! Daarom wil ik de komende tijd weer meer informatieve én langere artikels gaan posten waarbij ik echt dieper inga op een bepaald (beauty) onderwerp, in de hoop iemand te kunnen helpen. Reviews zullen een belangrijk onderdeel blijven van mijn blog maar ik wil geen reviewblog worden.

Ook wil ik zelf gaan consuminderen en om dan anderen aan te gaan zetten om continu te blijven kopen, dat voelt gewoon niet juist. Daarom wil ik zelf ook minder kopen, waardoor er dus logischerwijs ook minder reviews zullen volgen. Ik wil jullie juist leren hoe je het meeste uit je eigen stash kan halen en op welke (andere) manieren je producten kunt gebruiken. Natuurlijk zal ik producten blijven aanraden (of juist afraden) maar ik wil alles op een nuttigere manier verkondigen. Ik hoop dat jullie blij gaan zijn met deze verandering!

Dit zijn dus alvast een paar belangrijke doelen en plannen die nu al vaststaan voor 2019. Ik ben niet zo van de goede voornemens zoals gewicht verliezen of meer sparen. Gezondheid en financiële zekerheid zijn in mijn ogen dingen die je altijd in de gaten moet houden, ongeacht of je een nieuw jaar begint of niet. Voor mij zijn deze doelen alleszins haalbaar en ik heb ze allemaal vastgesteld om van mijzelf een beter en leuker mens te maken in 2019.

Wat zijn jouw plannen voor 2019?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?