I’m back!

Hoi iedereen! Na een korte pauze genomen te hebben kan ik bij deze aankondigen dat ik weer terug ben. Het was echt even nodig om een pauze te nemen en deze heeft me echt veel deugd gedaan.

Ik heb een zeer pijnlijke en lastige periode achter de rug zo vlak na mijn operatie en ook nu is mijn revalidatie nog altijd niet op zijn einde. De dokters zeggen dat ik nog een maandje of drie geduld moet hebben maar het bloggen ga ik stilaan toch weer oppakken!

Ik heb in ieder geval al een aantal artikels voor jullie klaarstaan, waaronder leuk beautynieuws en ook een aantal reviews. Tijdens mijn revalidatie heb ik ook een hele hoop heerlijke douchegels en fijne crèmes ontdekt die ik natuurlijk snel met jullie wou delen!

Vanaf morgen kun je weer nieuwe artikels verwachten. Hier en daar zou er nog wel eens gaatje kunnen vallen qua artikels en sowieso komt er op zaterdag niets meer online maar hopelijk weten jullie dat ik mijn best doe!

Ook wil ik jullie bij deze ook énorm hard bedanken voor alle fijne beterschapswensen, dit heeft me echt zoveel deugd gedaan! Dus heel veel hartjes voor jullie allemaal, jullie zijn toppers!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?