Knack Weekend Blog & Digital Awards

Normaal post ik geen extra artikel maar nu moest het want ik heb FAN-TAS-TISCH nieuws! Ik ben namelijk genomineerd voor de Knack Weekend Blog & Digital Awards in de categorie Beauty! Op het moment dat ik dit schrijf kan ik het zelf nog altijd niet goed vatten, het is zo onwerkelijk. Meer weten over deze awards? Lees dan zeker verder!

rp_Kiko-Coral-2_zps76oz7tym.png

Goed, ik wist natuurlijk wel dat er een nominatieronde was en dat de vakjury zou beslissen wie er doorstootte als finalist. Maar dat ik er, als relatief kleine blog, tussen zou zitten had ik nooit durven dromen! Ieder jaar weer kijk ik naar de genomineerden en denk ik bij mijzelf: “Wauw, wat zou dat een hele eer zijn om tussen al deze geweldige blogs te mogen staan!” en dit jaar is mijn droom eindelijk uitgekomen.

Het feit dat ik nu van zo’n geweldige vakjury te horen krijg dat ik bij de laatste 10 zit, dat doet écht deugd. Ik heb nu het gevoel dat ik, dankzij jullie steun én de appreciatie van de vakjury, toch wel goed bezig ben. Hierdoor ben ik natuurlijk extra gemotiveerd om het nog beter te doen en nog betere content voor jullie te voorzien!

BE-Splendid-1

Ik wil jullie daarom allemaal een voor een énorm hard bedanken. Het is misschien cliché maar daarom niet minder waar: zonder jullie was dit nooit gebeurd. Daarom zou ik jullie natuurlijk ook nog even willen vragen om te stemmen als je dit zou willen!

Stemmen kan via http://www.blogawards.be/ en ik sta in de categorie ‘Beauty’. Je moet wel alle categorieën doorlopen en je e-mailadres achterlaten maar je moet alleen wat klikken om te stemmen dus het werkt allemaal vrij snel.

Bij deze dus bedankt om mijn blog te lezen, comments achter te laten, mij te volgen op social media én vooral ook om mij te nomineren en misschien zelfs om nu te stemmen. Dikke dikke dikke merciiii!

Share:

6 Comments

 1. October 15, 2015 / 3:47 pm

  Nogmaals gefeliciteerd Amy! Ik heb natuurlijk al op je gestemd! 🙂
  Geniet er van en hopelijk win je!

 2. Jana
  October 15, 2015 / 4:04 pm

  Een heel erg dikke proficiat Amy! Je steekt zo veel energie en moeite in je blog en dat merk je ook aan de kwaliteit! Keep up the good work! 🙂

 3. October 15, 2015 / 7:15 pm

  Wat leuk, ik heb uiteraard op je gestemd :-)!

 4. Karlien - Polished Cats
  October 15, 2015 / 7:19 pm

  proficiat meid!
  goed gedaan!

  liefs
  Karlien

 5. October 15, 2015 / 8:33 pm

  Gefeliciteerd! Helemaal verdient ook! 😉

 6. October 17, 2015 / 5:04 pm

  Gefeliciteerd meid 😉 x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?