Mijn non-beauty wishlist

Ik liet jullie pas nog mijn beauty wishlist zien maar als je me al een tijdje volgt weet je dat ik meerdere interesses heb. Helaas zorgen meerdere interesses dus ook voor meerdere aankopen. Daarom wil ik jullie vandaag mijn non-beauty wishlist zien die een beetje all over the place is, er komen verschillende onderwerpen in terug. Het zou veel simpeler (én goedkoper) zijn moest ik me gewoon bij een onderwerp houden maar helaas, ik heb mezelf ook niet gemaakt.

Speedy 25 Monogram

Ik heb al een Speedy 30 in Damier Ebene maar toen ik een vriendin van mij met een Speedy 25 zag was ik meteen in love. Het model is inderdaad klein maar past volgens mij iets beter bij mijn lichaamsbouw, ik ben namelijk maar 1m53. Ook heb ik nogal wat gezondheidsproblemen m.b.t. mijn schouder dus een kleiner model is ideaal voor mij, dan heb ik minder pijn als ik een handtas meesleur.

GTA V

Ik lees op dit moment al overal reviews en iedereen loopt me ermee te pesten omdat ik het nog niet heb. GTA IV was een van mijn favoriete spellen aller tijden dus de V MOET ik gewoon hebben. Ik ga hem 2e hands aankopen (is een pak voordeliger) dus ik hoop dat iedereen snel klaar is met spelen zodat ik hem kan kopen!

Borussia Dortmund Away Kit 2013-2014

Voor ik het weet hangen er meer voetbaltruitjes in mijn kleerkast dan ‘normale’ kleren maar I don’t mind. Dortmund is echt mijn favoriete ploeg in Duitsland, het voelt echt als een ‘familie’. Geel staat me absoluut niet dus daarom ga ik maar voor het uit-truitje, in zwart. Het is ook nog eens speciaal voor vrouwen gemaakt en dus getailleerd, ideaal! De bedrukking wordt het nummer 11, Marco Reus. Quelle surprise (not!).

Nintendo 3DS

Ik ben gek op Final Fantasy en Pokémon, 2 reeksen die op verschillende platformen al zijn uitgekomen. Pokémon richt zich vooral Nintendo en binnenkort komt hun nieuwste generatie spellen uit: Pokémon X & Y. Die zijn enkel voor Nintendo 3DS dus het wordt tijd dat ik er mij eentje aanschaf.

Op zich maar een kleine wishlist maar wel een hele kostelijke, haha! Binnenkort moet ik ook nog een PS4 aanschaffen én er zijn weer een heleboel nieuwe Final Fantasy spellen die gaan uitkomen dus het gaan financieel even zware tijden worden hier vrees ik. Dat wordt dus alvast een beauty no buy!

Heb jij ook een non-beauty wishlist? Wat staat er op jouw lijstje?

Share:

11 Comments

 1. September 20, 2013 / 7:45 am

  Die tas is echt mooi!
  Eefje

 2. September 20, 2013 / 9:48 am

  Ik wil ook gta vijf maar helaas ik heb geen geschikte console ik loop een beetje achter met mijn playstation 2 en gta san andreas haha 馃槢

  • Amy
   Author
   September 20, 2013 / 1:38 pm

   Maar San Andreas was dan ook d茅 beste GTA tot nu toe 馃榾 (maarja ik heb V nog niet geprobeerd dus die kan beter zijn)

 3. September 20, 2013 / 10:47 am

  Ik vind de speedy Monogram ook het mooist en meest classic maar ik ben zelf een beetje afgestapt van LV, het doet me ineens niks meer sinds een jaar ongeveer. Ben een beetje naar andere mooie merken aan het kijken nu.

  • Amy
   Author
   September 20, 2013 / 1:37 pm

   En, heb je al iets gevonden? 馃榾 Breng me maar op idee毛n haha, kan ik een nog grotere wishlist krijgen 馃槢

 4. September 20, 2013 / 12:28 pm

  Gta 5 is echt geweldig, als ik niet bezig ben met mijn blog zit ik met mijn controller in mijn handen! (:

 5. September 20, 2013 / 3:21 pm

  Leuk lijstje. Ik vind de tas ook erg mooi!

 6. September 20, 2013 / 4:09 pm

  leuke wishlist leuk om te zien waar je interesses nog meer liggen dan alleen beauty. Ik heb voor boyfriend GTA V besteld en afgelopen dinsdag als cadeau gekocht/opgehaald, nu is boyfriend weer helemaal blij

 7. Shana
  September 20, 2013 / 5:57 pm

  Ik vind die handtas echt heel mooi! 馃檪

 8. September 23, 2013 / 9:34 pm

  Ooh een speedy is ook wel een favoriet van mij!
  En GTA wil ik ook wel spelen 馃榾

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?