Vaarwel 2014…

2014 begon als een jaar waar ik totaal niets van verwacht had. Eind 2013/begin 2014 ging het niet zo goed met mij dus ik had écht geen zin in het nieuwe jaar. Naarmate het jaar vorderde heb ik zo ongelofelijk veel leuke dingen meegemaakt, veel bijgeleerd en het was een rustig maar ontzettend leuk jaar. Daarom leek het me wel eens leuk om een recap te doen van het voorbije jaar, ook gewoon omdat ik anders nooit echt persoonlijke posts schrijf. Dit was mijn 2014 …

 photo 2014-1_zps01b92f83.jpg

2014 was voor mij vooral het jaar dat ik veel in het buitenland heb doorgebracht. Ik ben maar liefst 5 keer weggeweest en dat is voor mijn doen best veel. Ik ben tot m’n 18e nooit in het buitenland geweest en zelfs toen kwam ik niet verder dan Maastricht, haha!

Mijn eerste keer in het buitenland dit jaar was een trip naar Disneyland Parijs met m’n vriend en het was weer super. Vorig jaar ben ik voor de eerste keer geweest dus ik kon niet wachten om in 2014 opnieuw te gaan. We gaan altijd met de bus (met maatschappij De Zigeuner) en dan is het nog niet eens zo heel duur voor 2 dagen. We gaan het liefst in de paasvakantie als de scholen in Frankrijk alweer bezig zijn, dan is het lekker rustig.

 photo 2014-2_zps8eaa8b3c.jpg

In de vakantie zijn we last-minute nog naar Turkije vertrokken, haha. Mijn vriend’s opa wou graag op vakantie maar zijn oma wou niet zo graag mee dus vroeg hij maar aan ons of wij hem gezelschap wilden houden. Een week all-inclusive met 35°C, daar zeg ik geen nee tegen! Het was nog een heel gedoe om m’n visum in orde te krijgen door problemen met mijn paspoort maar we zijn toch in Turkije geraakt. We hebben in Hotel Michell gelogeerd in de buurt van Alanya. Zowel het hotel als de streek zijn echte aanraders, alleen zou ik volgende keer liever teruggaan als het iets kouder is!

 photo 2014-3_zps37b97682.jpg

Toen ik in Turkije zat werd ook de Europa League voorronde geloot en ik zei nog tegen m’n vriend (ik hoor het mezelf nog zeggen!): “Ik hoop dat we Brondby trekken, dan kunnen we nog eens naar Kopenhagen!”. Ik was in 2012 al eens in Kopenhagen geweest en dat ik verliefd ben op de stad hoef ik jullie vast niet meer te zeggen. Mijn droom werd werkelijkheid en we lootten Brondby! Nog maar net twee weken terug van Turkije vertrok ik met de bus richting Kopenhagen. De trip was echt legendarisch en ik heb er geen moment spijt van gehad. Zeker een van de leukste momenten in m’n leven, haha.

We hebben de ploeg Brondby vlotjes opzij gezet dus werd het tijd voor de volgende loting. Ik doe al m’n verplaatsingen het liefst met de bus en de reis die mij het best uitkwam was Grasshoppers Zurich…. Die we daarna ook lootten. Op naar Zwitserland!

 photo 2014-4_zps3995d78e.jpg

Door een of andere atletiekwedstrijd konden we niet in het stadion van Zurich spelen dus moesten we onze match in Sankt Gallen spelen. Wel leuk want tja, wanneer zou je anders ooit in Sankt Gallen raken? Sankt Gallen is maar een hele kleine stad en er was niet veel te doen maar we hebben veel plezier gemaakt. Ergens was er wel een klein akkefietje met een man met een mes (gekke Zwitsers…) maar niets dat de Zwitserse politie niet kon oplossen ;-). Ook deze trip was weer de moeite waard!

Kopenhagen-4

Ook deze ronde kwamen we probleemloos door waardoor we dus naar de groepsronde mochten. We lootten Kopenhagen (FUCK YESSSSS!!!), Torino en Helsinki. Ik had op dat moment niet heel veel geld meer over dus besloot ik om deze keer maar te skippen… tot er nog 2 plekken vrij waren op de bus naar Kopenhagen, twee dagen voor vertrek. Met wat moeite heb ik het dan toch kunnen regelen en besloot dus maandag om woensdag gewoon mee te gaan. Beste last minute beslissing ooit.

Ik kon bijna janken van geluk haha, als ik de kans krijg om naar Kopenhagen te gaan zal ik ze zeker niet laten liggen. Het was weer geweldig (as always) en heeft m’n liefde voor de stad alleen maar groter gemaakt. Ik voel me tegenwoordig echt al een local omdat ik de straten en wijken bij naam ken en m’n vrienden schakelen me zelfs al in als reisgids, haha. In 2015 ga ik zéker terug indien mogelijk!

 photo 2014-5_zps37693f27.jpg

Buiten die buitenlandse trips ben ik natuurlijk ook binnen België veel weg geweest. Uiteraard (bijna) wekelijks naar de voetbal en aangezien al m’n beste vrienden daar zijn is dat telkens weer een feest. Ik voelde me vroeger vaak eenzaam en pas sinds 2014 besef ik mezelf wat een waardevolle vriendschappen ik heb! Ik heb zoveel vrienden, zowel vrouwen als mannen, van veel verschillende leeftijden. Dat besef heeft m’n jaar alleen maar beter gemaakt en ondanks dat ik me vaak nog wel eenzaam voel gaat het toch al pakken beter met mij.

 photo 2014-6_zps1e792648.jpg

Verder heb ik ook veel nieuwe mensen leren kennen dankzij het bloggen. 2014 was een fantastisch jaar voor The Pink Perfectionist. Mijn bezoekers zijn verdubbeld en ik heb zelfs de 900 followers gehaald! Ik heb ook veel leuke events meegemaakt dit jaar, toffe pakjes en goodiebags mogen ontvangen (let’s be honest here, we houden allemaal van goodies).

Daarom heb ik misschien iets teveel verwachtingen van 2015 want ik wil dat het minstens zo goed wordt als dit jaar. Als er iets is wat ik dit jaar geleerd heb is dat geluk echt van jezelf afhangt en als je geen mooie moment creëert voor jezelf dat je dan wel heel lang kan wachten. Ik moet mezelf echt pushen om dingen te ondernemen en om socialer te worden en als ik dat doe, dan komt alles vanzelf wel goed.

Ik wil in ieder geval ook iedereen bedanken die meegeholpen heeft aan dit prachtige jaar. Of je nu een keertje met mij bent gaan winkelen, mee op reis bent geweest of zelfs maar gewoon 1 comment achter hebt gelaten: je hebt meegeholpen. Alle kleine beetjes helpen om iemand jaars te doen slagen dus ik kan je niet genoeg bedanken. Dikke kussen en tot volgend jaar! 

Share:

3 Comments

 1. December 31, 2014 / 4:18 pm

  Wat leuk dat je op zoveel plaatsen komt door het voetbal! Ik wens je een mooi 2015!

 2. December 31, 2014 / 5:26 pm

  Fijne jaarwisseling toegewenst! X

 3. beautifulday4makeup
  January 1, 2015 / 8:43 pm

  Wat een leuke dingen heb je gedaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?