Vaarwel 2016, hallo 2017!

Gelukkig nieuwjaar liefste lezers!!!! Het voelt echt ongelofelijk maar het is gewoon alweer 2017. Op naar een jaar vol nieuwe avonturen, uitdagingen én de eerste weken je weer vergissen omdat je overal 2016 schrijft. Bij elke nieuwe deur die opent sluit er een andere dus om 2016 goed af te sluiten wil ik even een kleine terugblik werpen op 2016. Kijk je mee?

Magic Kingdom

Magic Kingdom (Disney World) in maart

2016 was een vreemd jaar voor mij, met veel ups & downs. Ik ga er niet teveel over uitweiden maar ik heb mentaal best een lastig jaar gehad. Er zijn een heleboel onverwachte uitdagingen op mijn pad gekomen. Ook heb ik mijn hondje van 15 jaar moeten laten inslapen en is mijn vogeltje Timmy gestorven.

Hier op The Pink Perfectionist probeer ik altijd positiviteit uit te stralen dus dat wil ik ook in dit artikel doen. Ondanks alle slechte momenten probeer ik me vast te houden aan alle mooie momenten die ik in 2016 beleefd heb en dat waren er gelukkig een heleboel.

Het jaar 2016 stond vooral in het teken van reizen. In maart ging ik voor de eerste keer naar Orlando in Florida en dat beviel me zo goed dat ik in december gewoon terug ben gegaan. Ook bezocht ik Kopenhagen, Leicester en Porto. Voor mijn blog heb ik veel tijd in Antwerpen doorgebracht maar ik mocht ook voor een event naar Amsterdam. Met mijn schoonfamilie bracht ik ook nog een bezoekje aan Phantasialand in Duitsland. Ik was enorm blij met al deze kansen, mijn roaming bundel iets minder ;-).

img_20161103_095923

Uitzicht in Porto

Het belangrijkste moment van het jaar was toch de 15e mei, een onvergetelijke dag voor mij en menig Club Brugge supporter. Na 11 jaar wachten werden we eindelijk weer eens kampioen. Ik heb werkelijk tranen met tuiten gehuild van blijdschap en nog dagenlang zonder stem rondgelopen. 15 mei hebben we tot ‘s nachts gevierd, de dag erna ben ik weer naar Brugge getrokken voor de officiële kampioenenhuldiging. Ik woon bijna aan de andere kant van het land dus de km’s die ik voor Club Brugge afleg zijn inmiddels ontelbaar geworden, haha!

Ook de bekerfinale hebben we in 2016 weer mogen spelen, alleen hebben we ze dit keer niet gewonnen. Ondanks het verlies was het wel weer een hele belevenis om naar het Koning Boudewijnstadion te trekken. In 2017 zal dit helaas niet het geval zijn want we zijn alweer uitgeschakeld, boe! Vol voor het kampioenschap dan maar.

13178046_10209238267776086_2645224705930040391_n

Ik met mijn papa op het veld van Club Brugge toen we kampioen werden

Met de liefde is ook alles meer dan dik in orde. In maart ben ik alweer 9 jaar samen met mijn vriend (én jeugdliefde) en alles gaat nog steeds prima. Hier thuis is het, ondanks de twee sterfgevallen, ook nog steeds een boerderij! Mijn vogeltje Timmy is helaas vlak na de titelmatch overleden en mijn vader & meter zijn zo lief geweest om twee parkietjes in huis te halen. Timmy was altijd het eerste wat ik zag als ik wakker werd en ook het laatste wat ik zag als ik ging slapen. Natuurlijk vervangen twee nieuwe vogeltjes hem niet maar de kast oogde tenminste niet meer zo leeg.

De twee parkieten zijn twee mannetjes dus heb ik ze naar Michel Preud’homme en Philippe Clement, de hoofd- en hulptrainers van Club Brugge, vernoemd. Ze zijn hier al helemaal op hun gemak en zijn al helemaal deel van de familie geworden.

Een nieuw hondje heb ik uiteraard niet in huis gehaald want ik heb mijn handen al vol met Max (labrador) en Oli (Jack Russell). Oli was nogal vijandig toen mijn andere hondje nog leefde maar sinds ze gestorven is is hij veel liever en aanhankelijker geworden, vreemd genoeg. Met de konijntjes, de andere vogeltjes en Bubbles de cavia gaat alles gelukkig prima!

beestjes

Michel & Philippe links, Buffy rechts

Voor dit nieuwe jaar heb ik vreemd genoeg nog geen plannen, voor de eerste keer in lange tijd. Ik ga op zoek naar een nieuwe job dit jaar maar wat die gaat brengen, dat weet ik uiteraard nog niet. Ik heb ook nog geen concrete reisplannen gemaakt dus ik laat alles gewoon op mij afkomen in 2017! Ik ben benieuwd wat dit jaar gaat brengen, hopelijk brengt het iets meer geluk dit keer.

Heb jij al plannen voor 2017?

Share:

5 Comments

 1. January 1, 2017 / 11:07 am

  Gelukkig Nieuwjaar! Benieuwd wat 2017 brengt.

 2. Dolce Nina
  January 1, 2017 / 3:58 pm

  Gelukkige nieuwjaar! xoxo

 3. January 1, 2017 / 8:14 pm

  Mijn beste wensen. Wauw wat ben je naar veel plaatsen geweest in 2016.

 4. January 1, 2017 / 8:15 pm

  Ik wens je voor 2017 ‘t allerbeste! Een goede gezondheid vooral, en veel plezier & succes met je blog!
  En de rest, daar zorg je ongetwijfeld zelf voor ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?