Zucht …

Normaal gezien had hier vandaag een leuk artikel moeten staan maar voor het eerst in 3 jaar lukt het me niet. De terroristische aanslag in Zaventem en in de metro heeft héél veel bij mij losgemaakt. De balie waaraan een bom ontploft is is degene waar mijn vriend altijd werkt, die nu gelukkig pas ‘s avonds moest werken. Ook was er een vriendin van mij op dat moment aan het werk en dan besef je je pas: het kan zo gedaan zijn. Mijn steun en gedachten gaan uit naar alle slachtoffers, familie & vrienden van de slachtoffers maar ook naar alle Belgen die dit samen met mij moeten meemaken.

“in eendracht niet te breken”, remember? We zijn misschien wel een klein land maar we zullen er altijd staan. Laten we ons nu vooral niet te hard focussen op haat naar andere religies en groepen toe. Gebruik al die energie in het liefhebben van elkaar en in het helpen van elkaar. Geniet van alle mooie momenten en denk eraan: neem nooit afscheid als je ruzie hebt want het kan misschien de laatste keer zijn dat je afscheid neemt.

We komen hier allemaal sterker uit, promise!

Share:

9 Comments

 1. March 23, 2016 / 9:32 am

  Zo erg, al die onschuldige levens weg in een oogwenk, en for what? 🙁

 2. Mjay
  March 23, 2016 / 10:46 am

  Ik snap je heel goed… het is ineens heel kort bij en wij zijn dit natuurlijk niet gewend. Ik was gisteren in Brussel-Noord aan het werk, uiteindelijk naar huis gegaan en éénmaal thuis was ik ook diep onder de indruk. Veel sterkte!

 3. Lisa
  March 23, 2016 / 12:19 pm

  Het is voor mij nog steeds ongelofelijk. Dat mensen een ander mens zijn leven wilt opofferen om zo angst aan te jagen bij andere mensen. Waar dan ook ter wereld. Ik snap het niet en wil het niet begrijpen.
  Na gisteren kwam alles in een klap weer recht in m’n gezicht, en heel dichtbij.

 4. Annette
  March 23, 2016 / 2:42 pm

  I feel you girl, sterkte

 5. March 23, 2016 / 3:56 pm

  Ik kan de gebeurtenissen van gisteren nog steeds niet vatten.
  En dat allemaal in ons klein landje.
  Wie doet nu zoiets onmenselijk ..

 6. March 23, 2016 / 6:36 pm

  Het komt zo dichtbij allemaal 🙁

 7. March 23, 2016 / 8:33 pm

  Die beelden.. Echt verschrikkelijk hé!

 8. Saraya
  March 23, 2016 / 9:44 pm

  Ik heb er geen woorden voor wat er gisteren is gebeurd, het is verschrikkelijk! Ik voel mij niet meer zo veilig in ons klein landje 🙁
  X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?