10 x rood voor het EK

Het is weer zo ver: het EK voetbal! België heeft zich gekwalificeerd dus nu moeten we uiteraard massaal onze Rode Duivels aanmoedigen. Ik ben dol op de kleur rood en daarom heb ik een aantal rode producten op een rijtje gezet. Kijk je mee naar mijn favoriete rode items?

EK-1

Ik ben dol op rood op mijn lippen. Het staat gelijk chic en je hoeft er niet teveel moeite voor te doen. Ik hou vooral van een matte rode look dus daarom grijp ik vaak naar The Balm Meet Matt(e) Hughes Devoted of naar MAC Chili als ik liever een gewone lipstick wil dragen. Hou je niet zo van matte tinten? Essence Liquid Lipstick 04 Show Off! is een framboosrode lipgloss en de MUA Sweet Sheen Lip Balm in Rouge Rumba is een getinte lipbalm die een subtiel tintje geeft. Een mooie rode lipliner is BH Cosmetics Waterproof Lip Liner in Retro.

Verder draag ik ook graag rood op mijn nagels. Chanel Fire is al jaren een van mijn favorieten maar ik heb ook twee budgetproof toppers: MUA Red Rose en Freedom 421.

Tot slot heb ik ook nog een paar producten die in een rode verpakking komen maar die (gelukkig maar!) niet rood zijn. Ik heb het over Cacharel Amor Amor, een klassieker onder de parfums. Ander mooi ‘rood’ product is de Essence Forbidden Volume Rebel mascara. Hij geeft lekker veel volume en zorgt voor va-va-voom wimpers. Last but not least hebben we dan mijn favoriete conditioner op dit moment: de Dessange Sublime Restructure Conditioner.

EK-2

Ook als je niet mee supportert zijn dit uiteraard allemaal topproducten. En als je wel mee gaat supporteren dan wil ik je alvast veel plezier toewensen! Geniet ervan en hopelijk raken we lekker ver in het EK. #TousenFrance!

Ga jij het EK voetbal volgen?

Share:

3 Comments

 1. June 12, 2016 / 1:20 pm

  Hehe leuk dat je een voetbalgerelateerd beautyartikel hebt geplaatst! Ik vind rood een mooie kleur als nagellak of lipkleur!

 2. Nienke Hilbrands
  June 12, 2016 / 2:41 pm

  Wat een leuk artikel! Rood is naar mijn mening meer draagbaar dan oranje. Mooie liquid lipstick!

 3. June 12, 2016 / 8:24 pm

  Leuk en origineel artikel 🙂 Rode nagellak is altijd goed vind ik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?