Mijn zelfbruiner stash 2016

Hopelijk kunnen we over een week of drie onze blote benen weer laten zien. Omdat ik nogal aan de ongeduldige kant ben grijp ik vaak terug naar de zelfbruiners. Ik heb ooit al eens mijn zelfbruiner stash laten zien maar inmiddels heb ik zoveel nieuwe zelfbruiners toegevoegd aan mijn stash én ook veel nieuwe favorieten. Kijk je mee naar mijn stash?

zelfbruiner

Op de foto hierboven zie je al mijn ‘normale’ zelfbruiners of bodylotions die een mooi kleurtje geven. Het zijn allemaal zelfbruiners die op langere termijn werken en dus ook het beste resultaat geven. In mijn vorige stash zag je de Yves Rocher spray al voorbij komen en het blijft nog steeds een grote favoriet van mij want hij is betaalbaar én goed!

Ook Clarins zag je al in mijn vorige artikel, alleen heb ik nu een andere variant. De vorige was de Mousse Exquise, dit is de Crème Delicieuse. Ook heel fijn! Verder zie je ook nog twee zelfbruiners van He-Shi, wat echt een enorm fijn merk is! Ik heb er nog niet veel over gehoord maar de zelfbruiners zijn écht de moeite. Ze zijn makkelijk in gebruik (ik breng ze aan met een tanning mitt) en geven geen vlekken of oranje strepen.

Last but not least is de Dove DermaSpa Summer Revived, een body lotion met een beetje zelfbruiner. Dit is echt zo’n fijne lotion voor iedere dag omdat de kleur niet te extreem is maar je wel een hele gezonde tint geeft. Zeker een aanrader voor beginners ook!

zelfbruiner

Deze laatste twee zelfbruiners zijn echte speciallekes. Links zie je de Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster, een serum dat je met je dagverzorging moet mengen om een zelfbruiner voor het gelaat te creëren. Je mixt een paar druppels naar keuze in met je dagcrème zodat je zelf de intensiteit van je zelfbruiner kunt bepalen.

Ook de He-Shi is een speciale zelfbruiner omdat deze namelijk een instant effect heeft. De andere zelfbruiners hebben wat tijd nodig voor ze kleur afgeven maar met dit product kun je gelijk de deur uit. Hij droogt ook heel snel dus dat is zeker een mooie bonus!

Als jullie graag reviews van een bepaalde zelfbruiner willen zien inclusief voor en na, laat het me dan zeker weten. Dan ga ik er uiteraard z.s.m. mee aan de slag!

Gebruik jij vaak zelfbruiner?

Share:

6 Comments

 1. March 25, 2016 / 8:11 am

  Ik heb een haat-liefde verhouding met zelfbruiner, dus ik heb geen stash 🙂 Wat ik nog het liefst gebruik is een bodylotion met wat zelfbruiner in zoals die van Dove.

 2. March 25, 2016 / 9:32 am

  Ik gebruik nooit zelfbruiner en heb er dus ook geen een. Jij hebt wel een mooie stash!

 3. March 25, 2016 / 10:32 am

  Ik heb ook drie dure zelfbruiners maar vind mijn rug zo lastig haha!

 4. March 25, 2016 / 12:58 pm

  Nou dat is aardig wat, zeker vergeleken met mij, ik heb er 0 haha! Ik ben er zo slecht in!

 5. Katie
  April 11, 2016 / 12:29 pm

  Lijken mij allemaal fijne zelfbruiners.
  Ik heb een heel licht huidtype en voor mij is het dan ook heel moeilijk om een zelbruiner te vinden die het onderscheid tussen eigen kleur en zelfbruiner niet te groot maakt. Naar welke voorkeur gaat jouw keuze voor een lichte huid? He-shi heb ik nog nooit geprobeerd.

 6. Bri
  April 14, 2016 / 3:12 pm

  Heb je toevallig al ervaring met He-Shi? Ik heb een communie gepland staan en ben enorm tussen deze en een spraytanning aan het twijfelen. Al ben ik bang dat de spraytan zou afgaan op mijn witte blazer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?