2 x warme Essence blushes

Koraalkleurige en warme blushes zijn mijn zwakte, zeker als ze ook nog eens goed betaalbaar zijn. Ze geven gewoon zo’n mooie gezonde glow aan je gezicht, zeker als je een warme ondertoon hebt. Mijn favoriete betaalbare merk van blushes is Essence. Daarom laat ik je vandaag twee Essence blushes zien die je gewoon in je collectie móet hebben!

Essence blushes

Vroeger was ik geen grote fan van Essence blushes omdat ze meestal vrij korrelig en poederig waren. Sinds een paar assortimentsvernieuwingen geleden zijn ze echter wel énorm fijn geworden. Zacht, mooie kleuren en vooral een prachtige glow die ik zelfs met bepaalde high end producten niet kan bereiken. Ze voelen kwalitatief goed aan maar je betaalt er praktisch niks voor.

Mijn hart heb ik inmiddels verloren aan warme tinten want voor een of andere reden staan koele blushes me toch niet zo goed. Ik grijp dus vaak naar oranje, koraal of zelfs blushes met wat rood in verwerkt. Deze twee passen dus perfect in m’n straatje!

Essence blushes

Links zie je de Mosaic Blush in Miss Floral Coral, een blush die verschillende kleurtjes bevat. De blush bevat hele lichte shimmers die een mooie glow geven! Rechts zie je dan weer de nieuwste toevoeging aan het assortiment: de Satin Touch Blush in de kleur Satin Coral. Ook deze blush bevat hele lichte shimmers die eerder een mooie glans geven i.p.v. felle aanwezige glitters, erg mooi!

Beide blushes zijn kwalitatief fantastisch goed. Satin Coral is zeer zacht en gepigmenteerd, ook is hij erg makkelijk aan te brengen. Miss Floral Coral brengt ook zeer makkelijk aan maar is net dat tikkeltje poederiger dan Satin Coral! Satin Coral heeft echt wel een high-end gevoel en voelt een beetje gelijkaardig aan als ze de MAC Sheertone blushes.

Qua kleur verschillen ze niet zoveel maar wel genoeg voor mij om ze beiden in m’n stash te houden. Miss Floral Coral zie je rechts op de swatches en is de donkerste kleur van de twee. De kleur neigt iets meer naar rood, terwijl Satin Coral toch echt meer oranje is. Satin Coral is dus ook iets lichter en weerkaatst het licht ook iets mooier.

Essence blushes

Ongeacht hun verschillen vind ik beide Essence blushes even mooi en ik kan ze dan ook zeker aanraden! Ben je dus nog op zoek naar een mooie warme blush die niet al te duur is? Kijk dan zeker eens naar deze twee.

De Essence Mosaic Blushes kosten € 2,99 per stuk, de gloednieuwe Satin Touch Blushes kosten € 2,59 per stuk.

Heb jij al eens een blush van Essence geprobeerd?

9 Comments

 1. August 31, 2016 / 9:17 am

  oehh die mosaic blush is pretty 😀

 2. August 31, 2016 / 11:16 am

  Ik ben echt dol op blushes! En ik vind deze ook echt prachtig, gelukkig zijn ze goedkoop anders vond mijn portemonnee het niet zo leuk.

 3. Dineke Rozema
  August 31, 2016 / 2:41 pm

  Wauw, zien er zo mooi uit!

 4. August 31, 2016 / 4:21 pm

  Ze zien er zeker goed uit! Ik heb echter net een blush palette van Freedom gekocht, dus voorlopig maar even geen nieuwe blushes meer! :p

 5. August 31, 2016 / 4:31 pm

  Oh ze zijn allebei echt mooi!

 6. Karlien - Polished Cats
  August 31, 2016 / 6:40 pm

  twee leuke blushes
  ze zien er beide best goed uit
  kleur is redelijk gelijkend, maar toch wel wat verschil

  liefs
  KArlien

 7. September 1, 2016 / 4:45 pm

  Hmmm lijkt me een goede optie! Mijn favoriete blush is bijna op!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?