web analytics

3 Belgische cosmeticamerken om te steunen

Met de hele C-crisis is het alleen nog maar belangrijker geworden om lokale initiatieven te steunen. Gelukkig hebben we een heleboel prachtige Belgische cosmeticamerken die zeer goede producten verkopen.

In dit artikel zet ik daarom 3 Belgische merken om te steunen voor jullie op een rij!

Cent Pur Cent

Cent Pur Cent is een van mijn favoriete Belgische cosmeticamerken. Topvisagiste Caroline Rigo begon een aantal jaar geleden met het merk omdat ze als visagiste vaak te maken kreeg met mensen met allergieën.

Er waren zo weinig producten op de markt die echt volledig geschikt waren voor mensen met allergieën of een gevoelige huid. Daarom besloot Caroline om Cent Pur Cent op te richten.

Door haar ervaring als visagiste wist ze perfect hoe producten werken én ze weet natuurlijk ook goed wat de consument wilt.

Het merk Cent Pur Cent is volledig 100% natuurlijk, dierproefvrij en exclusief verkrijgbaar bij de apotheek.

Rainpharma

Als je mijn blog al even volgt, dan weet je dat ik de producten van Rainpharma jarenlang gebruikt heb. Het merk zet zich ook vooral in op natuurlijke producten die écht wel goed werken.

Bij Rainpharma vind je producten zoals gezichts- en huidverzorging maar ze staan ook bekend omwille van hun Rainpharma dieet.

Hun proteïneshakes zijn gemaakt met de beste kwaliteit en hun aangesloten diëtisten zijn zeer kundige mensen die echt weten wat ze doen.

Bestellen kan via de Rainpharma website of via de verdelers. Moest je een verdeler of Rainpharma diëtist in de buurt hebben zou het ook een goed idee kunnen zijn om deze personen nu extra te steunen!

Les Couleurs de Noir

Dit merk dat al zó lang bestaat dat je bijna zou vergeten dat het Belgisch is.

Les Couleurs de Noir is een dermatologisch Belgisch cosmeticamerk dat te koop is bij de apotheek. Ze zijn gespecialiseerd in hypo-allergene make-up in een strakke verpakking.

Je kunt het een beetje vergelijken met Cent Pur Cent al zet CPC zich meer in voor een snelle dagdagelijkse make-up terwijl je bij Les Couleurs de Noir ook opvallendere make-up kunt kopen.

Moest je nu (online) of in de toekomst nog eens wat make-up of huidverzorging willen aanschaffen, denk dan ook zeker eens aan deze Belgische cosmeticamerken.

Er staat niet alleen een Belg aan het roer maar het zet ook andere Belgen aan het werk aangezien de merken ook geproduceerd en verkocht moeten worden.

Door lokaal te kopen steun je onze eigen economie en je krijgt er ook gewoon iets heel mooi en goed voor in de plaats!

Heb jij al iets van deze merken geprobeerd? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

3 Comments

  1. April 13, 2020 / 8:01 am

    Heb er een paar dingen van gekocht, ( les couleurs de Noir) . Ik koop ook regelmatig Mylėne, al 55 jaar Belgisch merk .

  2. April 13, 2020 / 10:27 am

    Wat een mooie merken. Als ik weer eens in Antwerpen ben ga ik hiervoor kijken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?