web analytics

3 betaalbare maskers van Ici Paris XL

Als je aan Ici Paris XL en maskers denkt, dan denk je waarschijnlijk aan dure maskers. Niets is minder waar want zelfs bij Ici Paris XL kun je terecht voor fijne betaalbare maskers! Deze 3 maskers zijn heel erg prettig in gebruik maar gaan je portemonnee niet schaden.

Als je benieuwd bent naar 3 fijne betaalbare maskers bij ICI PARIS XL die je écht eens moet proberen, lees dan zeker verder!

ICI PARIS XL Aqua Egaliserend Sheet masker (hier te koop voor € 4,95)

Dit heerlijke sheet masker zorgt ervoor dat je huid optimaal gehydrateerd wordt en dat de huid ook weer gaat stralen.

Grapefruit, komkommer en groene thee zorgen allemaal voor een lichte en glowy teint terwijl glycerine er dan weer voor zorgt dat de vochtbalans hersteld wordt. Perfect als je last hebt van een grauwe of vermoeid ogende huid!

ICI PARIS XL PURE Zuiverend Masker (hier te koop voor € 9,95)

Dit zuiverend maskertje met lotusbloem extract helpt onzuiverheden verminderen & absorbeert overtollig talg. De poriën zijn verfijnd, de huid is schoon en vrij van onzuiverheden.

Dit maskertje is dus vooral heel erg goed geschikt voor mensen met een vette huid met (neiging tot) acne.

Biotherm Aqua Source Aqua Glow sheetmasker (hier te koop voor € 7,90)

Biotherm is meestal niet het goedkoopste merk in aanschaf maar gelukkig hebben ze ook een aantal fijne gezichtsmaskertjes binnen hun assortiment die gelukkig wel nog vrij betaalbaar zijn. Het Aqua Source Aqua Glow sheetmasker is hier een goed voorbeeld van.

Dit sheetmasker brengt een onmiddellijke oplossing tegen een doffe, vale teint en laat de huid als het ware heropleven. Gewoon ‘s ochtends snel even aanbrengen en voor je het weet straal je weer helemaal alsof je de beste nachtrust ooit hebt gehad!


Zo zie je maar dat je ook bij Ici Paris XL fijne én goed betaalbare maskers kunt vinden. Je hoeft dus zeker niet te diep in de buidel te tasten om je huid goed te verzorgen dus eigenlijk heb je geen excuus om jezelf af en toe eens extra goed te verwennen.

Of je nu een droge, vette of oudere huid hebt die tekenen van vermoeidheid vertoont: je vindt het allemaal en zelfs binnen ieder budget.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?