3 betaalbare maskers van Ici Paris XL

Als je aan Ici Paris XL en maskers denkt, dan denk je waarschijnlijk aan dure maskers. Niets is minder waar want zelfs bij Ici Paris XL kun je terecht voor fijne betaalbare maskers! Deze 3 maskers zijn heel erg prettig in gebruik maar gaan je portemonnee niet schaden. Als je benieuwd bent naar mijn aanraders, lees dan zeker verder.

betaalbare maskers

Ici Paris XL Pure Purifying & Foaming Sheet Mask  – € 4,95

Dit schuimende sheetmask op basis van kool gaat de huid instant zuiveren én ook gelijk voor gesloten poriën zorgen. Verder bevat het maskertje ook nog een heleboel andere fijne ingrediënten waaronder salicylzuur, dat onzuiverheden grondig aanpakt, en groene thee en grapefruit die ontsmettend en zuiverend gaan werken. Dit is het ideale maskertje om je onzuivere huid tussendoor even snel een boost te geven.

betaalbare maskers

Ici Paris XL Pure Active Charcoal Purifying Mask – € 10,95

Geen fan van sheet masks maar je bent wel op zoek naar een reinigend masker? Ook dan kun je bij Ici Paris XL terecht. Ze hebben namelijk ook een Active Charcoal Purifying Mask ook een reinigende en zuiverende werking heeft. Dit masker verwijdert alle onzuiverheden grondig en absorbeert alle overtollige talg, zonder de huid uit te drogen. Breng het aan op een gereinigde huid, laat een kwartiertje zitten en geniet daarna van een zuivere huid.

betaalbare maskers

Only You Raspberry & Wild Cherry moussemasker – € 3,95

Nieuw van Only You zijn deze maskers in potjes. Dit masker met Raspberry & Wild Cherry is een mousse masker dat op de huidveroudering gaat werken. Het ruikt echt heerlijk naar frambozen en kersen en voelt heel speciaal aan op de huid! De mousse zorgt echt voor een hele luchtige textuur, het voelt bijna niet aan als een masker. De dosering hiervan vind ik persoonlijk ook heel erg handig!

betaalbare maskers

Zo zie je maar dat je ook bij Ici Paris XL fijne én goed betaalbare maskers kunt vinden. Je hoeft dus zeker niet te diep in de buidel te tasten om je huid goed te verzorgen. Zowel met een droge, vette of oudere huid kun je terecht bij de merken Only You of Ici Paris XL. Zeker het bekijken waard dus!

Heb jij al iets van deze merken geprobeerd?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?