3 x Yves Rocher musthaves

Yves Rocher is een merk dat vooral bekend staat om hun fijne natuurlijke huidverzorging en lekkere parfums. Toch heeft het merk ook nog een heleboel andere pareltjes in hun assortiment. Daarom leek het me wel eens leuk om een aantal Yves Rocher musthaves te laten zien. Sommige producten kennen jullie misschien al wel maar zijn toch zeker het benoemen waard. Kijk je mee?

Yves Rocher musthaves

De bad- en douchegels

Een van de absolute Yves Rocher musthaves zijn de bad- en douchegels. Mango & Koriander heb je al meerdere malen voorbij zien komen maar ook andere geuren vind ik heerlijk. Het fijne aan deze douchegels is dat ze heerlijk schuimen zonder de huid uit te drogen. Hierdoor zijn ze dus echt goed geschikt om ook in bad te gebruiken!

Ze hebben een ongelofelijk groot assortiment aan geuren, van zeer fris tot bloemig of warm. Ze zijn ook in verschillende formaten te koop dus je eens je je favoriet gevonden hebt kun je een extra grote fles kopen. Over de douchegels op de foto vertel ik later meer!

Yves Rocher musthaves

Sexy Pulp mascara

Als je mijn blog al van in het begin volgt, dan is dit natuurlijk geen verrassing meer. Sexy Pulp is een van de meest ondergewaardeerde mascara’s en ik snap dus niet waarom. Hij geeft énorm veel lengte en volume, zelfs als je superkorte wimpers hebt.

Bij mij vlekt hij nooit doorheen de dag en blijft hij echt goed zitten. Doordat de formule aan de dikkere kant is houdt hij de krul er ook heel goed in. Ik kan gemakkelijk 2-3 lagen aanzetten voor ik ook maar een beetje klontjes krijgt. Voor mij is dit de allerbeste mascara die er is!

Yves Rocher musthaves

De nagellak

Make-up van Yves Rocher wordt nogal vaak overgeslagen omdat het niet echt spannend is. Daardoor geraken de nagellakjes ook vaak op de achtergrond. Geheel onterecht want ze hebben een zeer fijne prijs én de kwaliteit is ook super. Zowat 80% van alle Yves Rocher nagellak die ik geprobeerd heb was super. Een goede dekking na 2 laagjes, een goede houdbaarheid en ook zeer makkelijk aan te brengen door het fijne borsteltje. Rose Camélia is een van mijn all time favorites maar ook de andere kleurtjes zijn fantastisch!

Yves Rocher musthaves

Ik hoop dat ik jullie met deze lijst toch heb weten inspireren. Yves Rocher is in veel ogen misschien niet het meest sexy merk en wordt daarom vaak overgeslagen. Of mensen gaan alleen naar Yves Rocher voor skincare, wat ook vaak gebeurt. Ik kan iedereen dus zeker aanraden om eens verder te kijken! Al deze producten hebben zichzelf al maanden (of zelfs jaren) bewezen!

Heb jij al een van deze Yves Rocher musthaves geprobeerd?

Share:

3 Comments

  1. Ngoc
    February 18, 2018 / 4:33 pm

    Ik heb nog niks van deze producten geprobeerd, maar zelf gebruik ik hun dag- en nachtcrème met Calendula en die is heel fijn! Ook gebruik ik al jaren hun wenkbrauwpotlood en die werkt ook super!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge