3x Skincare voor het tussenseizoen

Het is officieel nog steeds zomer maar de herfst komt steeds korterbij. Het weer is ook alweer wat kouder en natter maar ook weer niet overdreven. Hierdoor strugglen veel mensen met hun skincare. Een extreem voedende dagcrème is te zwaar maar een normale gelcrème is dan weer te licht. Daarom zet ik vandaag een aantal fijne producten voor het tussenseizoen in het zonnetje. Zowel gelaatsverzorging als lichaamsverzorging komt aan bod dus als je benieuwd bent naar mijn aanraders, lees dan zeker verder!

Roger&Gallet Legendary Fluid

Als je huid wat droger begint te worden maar het grof geschut nog niet nodig is, dan is een fluïde een fijne optie. Het trekt even snel in als een gelcrème maar geeft wel meer voeding aan de huid. Hierdoor voelt je huid niet te plakkerig aan en zul je ook geen puistjes krijgen omdat het product toch niet te rijk is. Gelukkig is het wel voldoende om droge plekjes tegen te gaan! Deze fluïde van Roger&Gallet vind ik erg fijn in gebruik, zeker nu!

Darphin Hydraskin oogcrème

Hetzelfde principe geldt ook voor deze oogcrème van Darphin. Hij hydrateert, licht op en zorgt er ook voor dat je ogen minder vermoeid aanvoelen. Heel fijn op momenten waarop het steeds sneller donker wordt en je het gevoel krijgt alsof je nooit nog Vitamine D binnenkrijgt, haha. Hij doet wat hij belooft maar is zeker niet zo vet dat al je concealer achteraf gaat smudgen. Daardoor vind ik het de ideale oogcrème om nu te gebruiken.

The Body Shop Japanese Cherry Blossom body butter

Ik hou van body butters en liefst het hele jaar door. In de winter ga ik graag voor een dikker en voller exemplaar zoals bv de Shea butter van The Body Shop. Tijdens de rest van het jaar hou ik ook wel van een lekkere body butter, alleen moet hij dan wel iets lichter zijn. Mijn absolute #1 is de Japanese Cherry Blossom. De geur is echt héérlijk en kan in mijn ogen zowel in de zomer als in de herfst. Hij trekt snel in, voelt lekker aan en laat zeker geen plakkerige laag achter.

Dit zijn mijn drie favoriete producten voor deze tijd van het jaar. Ze voelen prettig aan op warmere dagen maar zijn wel doeltreffend genoeg voor de koudere en nattere dagen!

Welke producten gebruik jij graag op dit moment?

Share:

1 Comment

  1. September 14, 2017 / 10:21 pm

    Leuke producten! Ik heb nu wel eens last met de juiste producten kiezen door het weer.. ik ben nu wel fan van mijn Polaar dagcrème, lekker licht maar toch hydraterend.
    Christine recently posted…Brand Check: Balance MeMy Profile