4 x beauty stocking stuffers

Ben je nog op zoek naar een klein cadeautje om aan de beauty liefhebber in je leven te geven? Dan heb ik vandaag een aantal fijne suggesties voor jou! Ik heb hier namelijk 4 beauty stocking stuffers. Ideaal om als een klein cadeautje te geven of om toe te voegen aan een ander pakket! Met deze kleine beauty cadeaus zul je zeker scoren.

Kruidvat Bath Cupcakes

Kruidvat is misschien niet de eerste plaats waar je aan denkt voor schattige cadeaus. Toch zou je wel eens versteld kunnen staan want ook bij Kruidvat hebben ze veel leuke én schattige beautyproducten. Zo heb je o.a. de Kruidvat Catch & Shine collectie, waartoe ook deze schattige bath cupcake behoort. De Catch & Shine is collectie is limited edition maar ook binnen het vaste Kruidvat assortiment vind je heel wat leuke en betaalbare badproducten.

Sleek Solstice highlighter palette

Het Sleek Solstice highlighter palette liet ik eerder al eens zien in een review. Het is een prachtig highlighter palette dat bestaat uit drie poederhighlighters en een cream product. Doordat het zoveel verschillende kleurtjes bevat is het ideaal om cadeau te doen aan zowel beginners als ervaren beautylovers. Het palette is ook niet al te duur en heeft een fijn en handzaam formaat.

Yves Rocher geconcentreerde douchegel

Eerder schreef ik al eens een artikel over de Yves Rocher geconcentreerde douchegel. Deze flesjes douchegel zijn heel erg klein maar ze zijn ongelofelijk zuinig! Met zo’n klein flesje douchegel kun je maar liefst 40 keer douchen.

Dit cadeau is dus ideaal als je budget niet zo groot is aangezien je wel 40 douchebeurten cadeau kunt doen aan de lage prijs van € 3,95. Verder heeft Yves Rocher ook gewoon een gigantisch assortiment qua geuren dus je vindt voor iedereen wel een geschikte geur! Dit product is verder ook gewoon heerlijk om cadeau te geven in een groter verwenpakket, misschien in combinatie met een maskertje of een bodylotion.

Beautyblender

De Beautyblender is een kleine maar een krachtige tool. Ik dacht ook altijd dat hij overrated was omdat het in essentie gewoon een spons is. Toch is hij niet meer weg te denken uit mijn routine! Je kunt deze spons gebruiken voor foundation maar ook voor skincare, cream bronzer, om je contour mee uit te blenden, … Je kan er bijna alles mee! Door zijn mooie roze kleur en schattige formaat is het echt leuk om als cadeau te geven.

Dit zijn dus mijn cadeautips als het aankomt op stocking stuffers! Deze kleine en schattige cadeautjes zien er niet alleen mooi uit maar zijn ook nog eens fijn in gebruik. Of je nu een cadeau zoekt voor iemand met veel ervaring of voor complete beauty beginners, met deze cadeaus zit je sowieso goed!

Welk product uit deze lijst zou jij het liefst ontvangen?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?