4 x me time met deze producten

De herfst is eindelijk écht begonnen. Voor mij is de herfst het ideale seizoen om te cocoonen en lekker de tijd te nemen om te ontspannen, zeker als het zo vroeg donker is. Daarom wil ik jullie vandaag 4 producten laten zien die ideaal zijn voor een heerlijk me time moment! Zo net voor de drukte van de eindejaarsperiode is het ideaal om nog even goed te ontspannen. Dit zijn de producten die ik jullie écht kan aanraden. Kijk je mee?

Dove DermaSpa Oxygen Touch bodybutter

Ik schreef eerder al eens over de Dove DermaSpa Oxygen Touch producten, de volledige review daarvan kun je hier terugvinden. De bedoeling rond deze nieuwe lijn was het creëren van een hele spa beleving in je eigen badkamer. Past in mijn ogen dus perfect bij een avondje lekker cocoonen en ontspannen! De butter is ook heel erg rijk en verzorgt de huid goed, ideaal bij dit koude en gure weer.

Garnier sheet mask

Een lekker maskertje kan natuurlijk niet ontbreken! Zelf hou ik enorm veel van maskers maar ik vind het vaak een heel gedoe om een maskertje op te smeren. Met zo’n sheetmasker heb je daar dus geen last van. Je plakt het gewoon op je gelaat, wacht tot het masker goed ingetrokken is en haalt de sheet dan weer weg. Voor dit sheetmasker van Garnier hoef je niet naar Japan, je kunt het gewoon bij de drogist halen.

Kruidvat Lavendel bruisbal

Er is niets heerlijker dan een lekker warm en ontspannend bad. Vroeger waaaaay back had je alleen maar de dure bruisballen van Lush maar inmiddels zijn er veel nieuwe merken met bruisballen uitgekomen, waaronder dus ook Kruidvat. Ze zijn lekker vriendelijk voor je huid én je portemonnee!

Kneipp Lavendel doucheschuim

Geen bad maar wil je wel hetzelfde ontspannende effect van de lavendel? Dan kun je gelukkig goed bij Kneipp terecht. Ook dit merk is lekker goedkoop en makkelijk verkrijgbaar! Deze doucheschuim met lavendelgeur is een van mijn absolute favorieten tijdens het najaar. De geur werkt echt heerlijk ontspannend en de schuim voelt zo luxueus aan op de huid, echt een plezier om te gebruiken.

Al deze producten zijn echt heerlijk en ook nog eens lekker budgetproof. Vergeet dus zeker niet om af en toe eens lekker te ontspannen met een heerlijk beautyproduct!

Welke product gebruik jij als je wilt ontspannen?

Share:

6 Comments

 1. November 22, 2017 / 7:53 am

  die dove body butter lijkt me super nice ;D

 2. November 22, 2017 / 11:46 am

  Dat sheet mask wil ik zeker en vast nog eens proberen! Lijken me allemaal super fijne producten!

 3. Britt van Ommeren
  November 22, 2017 / 12:47 pm

  Dat doucheschuim heb ik al een paar keer gehad, die is inderdaad heel erg lekker!

 4. Christine
  November 28, 2017 / 7:43 pm

  Oooh ik hou van cocooning! Ik heb nu een super fijne scrub van Zoella en een bath foam van Sanctuary Spa!

 5. FirstDarell
  December 13, 2017 / 1:30 pm

  I see you don’t monetize your site, don’t waste your traffic,
  you can earn extra cash every month because
  you’ve got hi quality content. If you want to know how to
  make extra money, search for: Boorfe’s tips best adsense alternative

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?