4x Mooie blushes voor de lente

De lente is de ideale periode om je make-up eens wat te veranderen. De zon schijnt, de dagen lengen en onze make-up wordt dus ook weer wat frisser en stralender.

Blush is in mijn ogen het ideale product om je make-up op een subtiele manier te veranderen. Het zorgt gelijk voor een heel andere look en het neemt niet zoveel extra tijd in beslag.

In dit artikel zet ik daarom een aantal mooie blushes voor de lente op een rijtje. Kijk je mee?

Bourjois Rose D’Or (hier te koop)

Rose D’Or van Bourjois is een roze blush met een unieke gouden glans. Het is een vrij opvallende kleur waardoor hij vooral heel erg mooi is om de appeltjes van de wangen mee aan te zetten.

Als je deze blush op het midden van je wangen aanbrengt krijg je een gezonde glow, net alsof je pas terugkomt van een lange wandeling. De kleur van de blush laat het lijken alsof je aan het blozen bent terwijl de shimmers in de blush voor het glowy effect zorgen.

Milani Luminoso (hier te koop)

Wie van warme blushes houdt zal Milani Luminoso vast fantastisch vinden! Deze blush geeft een prachtige natuurlijke glans aan de wangen en warmt het gelaat meteen op. Als je deze blush gebruikt lijkt het wel alsof je huid van binnenuit glanst.

Het is de ideale blush om te koppelen met een ooglook met brons- of bruintinten voor een glowy everyday look.

Boho Green Makeup Rose (hier te koop)

Hou je niet zo van shimmers maar ben je wel op zoek naar een frisse uitstraling? Dan is deze Rose blush van Boho Green Makeup vast iets voor jou!

Deze blush is lekker naturel maar zorgt wel voor een frisse blos zonder dat je meteen teveel aandacht naar je wangen toetrekt. Hij is dan ook ideaal om naar school of naar het werk te dragen!

Natasha Denona Mini Blush Glow Duo (hier te koop)

Technisch gezien is dit Mini Blush Glow Duo een beetje cheaten omdat het ook een highlighter bevat maar ik moest en zou de blush vermelden binnen dit artikel.

Deze blush is namelijk dé perfecte mix van roze en peach waardoor hij echt een prachtige kleur afgeeft op de wangen. De blush geeft ook een mooie gloed aan de huid zonder extreem te glanzen of te veel te glitteren.

Hou je dus niet van zichtbare glitters in je blush maar je wilt wel profiteren van zo’n mooie, natuurlijke glans? Dan is de blush uit dit Natasha Denona zeker een goede optie.

Mag het toch wel wat meer glanzen? Dan zou je de highlighter uit dit duo ook over de blush aan kunnen brengen om het geheel net ietsje intenser te maken.

Wil je er deze lente extra stralend uitzien? Kies dan voor een blush die op een natuurlijke manier een gezond kleurtje aan de wangen geeft. Combineer je blush met een bronzer voor een extra speels effect en je bent helemaal klaar voor het voorjaar.

Welke blush vind jij het mooist?

Share:

1 Comment

  1. May 12, 2021 / 4:41 pm

    Milani Luminoso blijft een pareltje hoor! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?