5 beauty must haves voor de zomer

De zomer is weer bijna daar, eindelijk! Ik vind zomer echt het leukste seizoen als het op beauty aankomt. Je laat over het algemeen toch iets meer huid zien dus je kunt lekker experimenteren met vanalle leuke producten! Ook vind ik typische zomergeurtjes veel lekkerder dan wintergeuren én alles mag ook gewoon wat feller qua kleur. In dit artikel zet ik mijn 5 beauty must haves voor de zomer op een rijtje!

Rituals Good Luck Scrub

Een goede scrub is echt onmisbaar in de zomer. Het zorgt ervoor dat je huid lekker zacht aanvoelt én er ook heel erg goed verzorgd uitziet. Een van mijn favorieten voor de zomer is de Good Luck Scrub van Rituals. Dankzij de heerlijke mandarijnengeur is echt een plezier om te gebruiken bij warme temperaturen.

Maria Galland body lotion

Kan je huid wel wat extra oomph gebruiken? Kies dan voor een hydraterende bodylotion mét shimmers erin verwerkt. Deze Maria Galland 422 Baume Confort Reflet D’Or lotion is daar perfect voor! Het is een lekker dikke lotion die snel intrekt, waardoor je dus met een superzachte huid overblijft. Dankzij de subtiele gouden shimmers krijg je een zomers effect op het lichaam. Heel erg mooi op je benen en decolleté!

Lovea SPF30 zonnecrème

In de zomer is het ontzettend belangrijk om je huid goed te beschermen. UV-straling kan op langere termijn namelijk veel slechte gevolgen hebben voor de huid. Allereerst vergroten ze de kans op de huidkanker en dat is vaak dichter bij dan je denkt.

Ook zorgt de schadelijke UV-straling ervoor dat je huid sneller veroudert en dat willen we ook zeker niet. Deze zonnecrème van Lovea is gelukkig een plezier om te gebruiken want hij smeert vlot uit en ruikt heerlijk!

Roger & Gallet Feuille de Figuier

Ben je nog op zoek naar een lekker fris en zomers geurtje dat niet zo zwaar is als een normaal parfum? Dan moet je zeker eens naar Roger&Gallet gaan kijken. Hun nieuwste Feuille de Figuier is een echte schot in de roos!

Yves Rocher Rose Camélia nagellak

Een goede roze nagellak is onmisbaar in de zomer! Deze Rose Camélia is al jaren favoriet en op het moment van schrijven zit hij ook alweer vijf dagen op mijn nagels. Rose Camélia is niet te Barbie maar wel licht en roze genoeg om lekker zomers te zijn. Dekt perfect bij twee laagjes en blijft echt heel lang zitten.

Dit was dus een kleine selectie aan zomerse producten die je zeker eens moet bekijken! Sommige producten bestaan al jaren, andere producten zijn iets recenter uitgekomen. Maar sowieso is alles de moeite waard en écht fijn bij het warme weer.

Welke producten gebruik jij graag bij warm weer?

Share:

1 Comment

  1. June 5, 2018 / 10:01 am

    Die luck scrub lijkt me echt heerlijk! deze moet ik zeker eens proberen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?