5 gezichtsmaskers voor de droge huid

Als je een droge huid hebt is het belangrijk om je huid geregeld te verwennen. Het aanbrengen van een maskertje is hier een goed voorbeeld van. Daarom wou ik jullie in dit artikel 5 gezichtsmaskers voor de droge huid laten zien, in verschillende prijscategorieën. Voor ieder budget is er wel een geschikt masker waar je droge huid zeer blij mee zal zijn! Kijk je mee?

gezichtsmaskers voor de droge huid

Ik begin met twee maskers uit de parfumerie waaronder eentje van Planet Parfum en eentje van Ici Paris XL.

Het masker dat je links ziet is het Talika Bio Enzymes Mask Hydrating sheet mask (€ 9,90). Dit masker kun je dus maar een keer gebruiken maar het is echt zo’n geweldige opkikker voor de huid! Het bevat een hoge concentratie actieve bestanddelen en kalmeert de huid echt meteen.

Het Ici Paris XL Hydraterend masker (€ 14,95) dat je rechts ziet geeft niet gelijk zo’n gigantische boost als zo’n sheetmask maar is wel mild genoeg om meerdere keren per week te gebruiken als je huid dat nodig heeft. Dit is gewoon zo’n maskertje dat altijd wel kan, ongeacht de staat van je huid!

gezichtsmaskers voor de droge huid

Er zijn nog twee andere fijne maskers die je lekker makkelijk in de winkel kunt kopen én die ook nog eens fijn zijn voor je portemonnee. Het eerste masker is gewoon te koop bij Kruidvat en kost slechts € 0,99! Dit Kruidvat Hydrating Gezichtsmasker masker komt handig gedoseerd in twee zakjes waardoor je nooit teveel product overhebt en het dus lekker hygiënisch blijft.

Het maskertje rechts is het Yves Rocher Intensief Hydraterend Masker (€ 8,95). Dit is een dun maar toch crème-achtig masker dat echt voor een zijdezacht en verzorgd velletje zorgt. Ik vind dit masker iets minder geschikt op dagen dat mijn huid echt gevoelig is maar op ‘normale’ momenten is het best een verwennerij!

gezichtsmaskers voor de droge huid

Ook bij de schoonheidsspecialiste kun je terecht voor fijne gezichtmaskers voor de droge huid. Niet alleen om professioneel aan te laten brengen maar ook om zelf te kopen. Het professionele merk Maria Galland heeft namelijk een heleboel fijne maskers in hun assortiment. Dit Maria Galland 92 Hydrating Cooling Mask (€ 50,95) masker is echt heerlijk voor een droge huid en dankzij het verkoelende effect ook nog eens fijn in de zomer.

Dit romige masker zit boordevol hyaluronzuur en trekt heel goed in de huid, je voelt je huid het masker echt opzuigen. Dankzij de fijne geur voel je je ook gelijk helemaal ontspannen.

gezichtsmaskers voor de droge huid

Er zijn dus een heleboel heerlijke gezichtsmaskers voor de droge huid beschikbaar en dit binnen verschillende prijscategorieën. Je hoeft dus zeker geen heel maandloon te spenderen aan een fijn masker maar als je je huid eens extra wil verwennen is het zeker mogelijk om iets extra te spenderen aan een complexer product. Elk masker uit deze lijst heeft zijn voor- en nadelen maar ze zijn zeker eens het proberen waard!

Welke maskers gebruik jij het liefst?

3 Comments

  1. August 22, 2018 / 11:24 am

    Wat fijn dat je verschillende opties in verschillende prijsklasses geeft! 🙂 Ik heb echt super veel maskertjes in huis en zou er echt vaker een gewoonte van moeten maken 🙂

  2. August 23, 2018 / 8:51 pm

    Ik hou van het Origins overnight sleep-ins mask en het Dermalogica skin hydrating mask!

  3. August 25, 2018 / 10:41 pm

    Kende geen een masker hiervan, op die van Kruidvat na. Ik gebruik het liefst klei maskers of een sheetmask van Simpel of Action

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?