5 x MAC Cosmetics gift sets voor de feestdagen

MAC Cosmetics lanceert ieder jaar een collectie boordevol geweldige gift sets. Heel leuk om cadeau te doen maar ook ideaal voor mensen die graag iets van MAC tegen een voordelige prijs willen proberen. Ook dit jaar zijn er weer heel wat leuke MAC Cosmetics gift sets verkrijgbaar!

Of je nu van lipstick, make-up brushes of gewoon veel bling bling houdt: voor iedereen zit er wel een leuk setje tussen! Dit zijn alleszins mijn vijf favoriete gift sets:

MAC Lucky Stars Lip Gloss Kit – Nude

Ben je dol op lipgloss en mag het tijdens de feestdagen wel wat meer bling bling zijn? Dan is de Lucky Star Lip Gloss Kit waarschijnlijk wel iets voor jou. Dit schattige toilettasje bevat drie mini MAC Lipglasses in een speciale sterretjesverpakking.

Deze set is hier verkrijgbaar voor € 32,50.

MAC Lucky Stars Retro Matte Kit – Nude

Eerder fan van matte liquid lipsticks maar je wilt wel genieten van de mooie verpakking voor de feestdagen? Dan is de Lucky Stars Retro Matte Kit waarschijnlijk wel een goede optie.

Ook deze kit bevat drie verschillende mini lipproducten, al gaat het in deze kit dus om de Retro Matte liquid lipsticks. De lipsticks komen verpakt in een zwart toilettasje met gouden details. Superfeestelijk!

Deze set is hier verkrijgbaar voor € 33,95.

MAC Brush with the Stars Kit

Vijf mini kwasten voor foundation, wangen, ogen, wenkbrauwen en meer. Deze glinsterende roségouden kwasten zijn allemaal verpakt in een glinsterend tasje voor een full-on dramatische impact.

De brushes die je in dit setje kunt vinden zijn:

  • 473SES Angled Multi-Purpose Cheek Brush
  • 472SES Angled Flat Top Foundation Brush
  • 552SES Eye Blending Brush
  • 551 Angled Multi Purpose Brush
  • 553SES Double Ended Brow Brush

Een zeer complete en gevarieerde set dus voor iedereen die fan is van MAC brushes of voor de mensen die het merk graag eens willen proberen zonder gelijk € 30 voor een kwast neer te tellen.

Deze set is hier verkrijgbaar voor € 68,95.

MAC Taste of Stardom Mini Lipstick Kit

Dit is de ideale set voor de absolute MAC lipsticks lovers! Deze unieke set bevat maar liefst 12 mini MAC lipsticks waaronder ook een aantal cultfavorieten zoals Ruby Woo, Candy Yum Yum en Diva.

De lipsticks gaan van lekker nude tot opvallend klassiek rood dus je krijgt echt wel een complete collectie met deze set! Het setje is iets prijziger dan de rest van dit artikel maar in mijn ogen zijn de MAC lipsticks dat zeker waard.

Deze set is hier verkrijgbaar voor € 74,45.

MAC Sprinkle of Shine Kit – Gold

Met deze Sprinkle of Shine kit sta je helemaal in de spotlight. Deze kit bevat een met sterren bedrukte metallic Extra Dimension Skinfinish, een limited edition Dazzeglass en een geheel nieuwe 143SES Medium Face Fan Brush met metalen huls.

Deze set is hier verkrijgbaar voor € 49,50.

Welke set vind jij het leukst? 

Share:

1 Comment

  1. December 19, 2019 / 9:19 am

    Oeh die laatste set, wat tof!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?