web analytics

5 x lipgloss onder de 5 euro

Lipgloss is iets waar je me zelden mee zult zien, ik ben dan ook echt een matte liquid lipstick persoon. Ik zal dus ook zelden investeren in een dure lipgloss en daarom bestaat mijn stash vooral uit budgetproof lipglosses. Goede make-up hoeft echt niet duur te zijn en dat wil ik graag bewijzen met dit overzicht van lipgloss onder de 5 euro!

Essence Extreme Shine Volume Lipgloss (hier te koop voor € 1,95)

De naam doet het al vermoeden, deze lipgloss zorgt voor een extreme glans. Hij is niet te dik qua formule en is daarom ook perfect om als topper over een lipstick aan te brengen. Hij is verkrijgbaar in verschillende tinten maar vooral de doorzichtige gloss is een echte multitasker.

e.l.f. cosmetics Lip Lacquer lip gloss (hier te koop voor € 3,20) 

De Lip Lacquer lip gloss van e.l.f. cosmetics is dan weer het compleet tegenovergestelde. Deze lipgloss is bedoeld om op zichzelf te gebruiken en geeft van zichzelf dan ook wel een vrij stevige dekking. Daardoor werkt de lipgloss ook hydraterend voor de lippen.

Verkrijgbaar in verschillende tinten.

Catrice Volumizing Extreme Lip Booster (hier te koop voor € 3,95)

De Extreme Lip Boosters van Catrice zijn een ras apart. Het zijn namelijk lipplumpers die de lippen horen te vergroten. Daarom geven ze ook een tintelend effect aan de lippen dat lekker verfrissend aanvoelt.

De lipglosses geven een mooie, juicy glans aan de lippen waardoor ze sowieso ook al optisch groter lijken. Er zijn verschillende varianten waaronder bv. eentje met chili, eentje met ijsbonbonsmaak of zelfs eentje met menthol, yuzu-extract en limoenolie.

Catrice Powerfull 5 Liquid Lip Balm (hier te koop voor € 3,95)

De Powerfull 5 Liquid Lip Balm van Catrice is de perfecte mix tussen een lipgloss en een lippenbalsem. Het is een iets dikkere gloss dan de rest van dit lijstje, mede dankzij zijn verzachtende bestanddelen.

Deze lipgloss is dus ook perfect om bij koudere temperaturen of om bij felle wind te gebruiken, zo kun je je lippen niet alleen voorzien van een mooi kleurtje maar ze ook nog eens extra goed beschermen.

Revolution Shimmer Bomb Gloss (hier te koop voor € 4,79)

De Shimmer Bomb Glosses van Revolution doen hun naam alle eer aan. Ze bevatten lekker veel glans en shimmers en zijn dankzij hun dunne textuur ideaal om over lipstick aan te brengen.

Doordat ze zo dun zijn voel je ze ook bijna niet zitten op de lippen én ze plakken dus ook helemaal niet. Dankzij de dikke applicator zijn je lippen binnen een handomdraai voorzien van kleur en glans.

Amy
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?