5 x Zelfbruiner zonder handschoen

Nu het weer zomer is wil je natuurlijk zo snel (en zo veilig mogelijk) bruin zijn. Een zelfbruiner is een makkelijk en veilig alternatief tegenover de zon. Alleen moet je zo’n zelfbruiner dus vaak wel aanbrengen met zo’n handschoen.

Echter heeft niet iedereen zo’n handschoen in huis of vindt niet iedereen het even prettig om mee te werken. Gelukkig zijn er wel een aantal fijne alternatieven!

Ben je nog op zoek naar een zelfbruiner zonder handschoen die je makkelijk zo kunt aanbrengen? Lees dan zeker verder!

Dove Gradual Self Tanning Body Lotion (te koop bij Kruidvat)

De zelfbruinende bodylotion is een absoluut cultproduct onder de zelfbruiners omdat het zo makkelijk in gebruik is. Je hebt er dus ook helemaal geen zelfbruinhandschoen voor nodig!

Het concept is namelijk heel erg simpel want in essentie is dit product van Dove een gewone, normale bodylotion maar dan wel met een klein beetje zelfbruiner.

Je brengt hem gewoon iedere dag aan zoals je een gewone bodylotion aan zou brengen. Deze stap blijf je herhalen tot je de juiste tint bereikt hebt.

Zo kun je je huid zo bruin maken als je zelf wilt, heb je geen last van vlekken én je hebt dus ook geen andere tools nodig aangezien je het product gewoon aanbrengt met je handen.

Dove Gradual Self Tanning mousse (hier te koop)

Wil je graag toch een zelfbruinende mousse gebruiken maar je hebt geen handschoen (of wilt geen handschoen gebruiken)? Ook dan kun je gelukkig bij Dove terecht.

Binnen het Dove DermaSpa gamma vind je namelijk ook een Gradual Mousse. Hetzelfde concept dus als de Gradual Lotion maar dan in een handige moussevorm. Ook dit product breng je dus dagelijks aan tot je het gewenste resultaat bereikt hebt.

Vita Liberata Fabulous Self Tanning Gradual Lotion (hier te koop)

Vita Liberata is een merk dat zich specialiseert in zelfbruiners, al hebben ze tegenwoordig dus ook gradual producten in hun assortiment zitten waaronder deze Fabulous Self Tanning Gradual Lotion.

Deze zelfbruinende body lotion geeft je een natuurlijk bruine kleur na een aantal dagen. Met dit product hoef je er dus niet bang voor te zijn om meteen binnen het uur compleet oranje te zijn.

Hij is redelijk vergelijkbaar met de lotion van Dove, alleen vind ik dat deze van Vita Liberata toch net iets meer een zelfbruiner is en dus ook meer kleur geeft.

Ideaal dus als je eerder op zoek bent naar een échte zelfbruiner die je zonder handschoen kunt aanbrengen zonder vlekken.

Sally Hansen Airbrush Legs spray (hier te koop)

Wie geen zin heeft om te smeren heeft gelukkig ook nog een andere optie: de spray.

Deze Airbrush Legs spray van Sally Hansen is perfect om witte melkflessen meteen om te toveren tot gebronsde benen. Het is namelijk geen zelfbruiner maar eerder een soort make-up voor de benen.

De microfijne textuur van de spray bedekt oneffenheden, zomersproeten en spataderen betrouwbaar en langdurig. De make-up is waterproof, geeft niet af en past perfect bij open schoenen en sandalen.

Moest je dus op zoek zijn naar een snel en foolproof resultaat dat vlekvrij is en er ook snel weer afwast, dan zou je deze spray zeker eens moeten proberen!

Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster for Body Zelfbruiner (hier te koop)

Met de Clarins Glow Boosters kun je je eigen zelfbruiner maken, zo intens of zo natuurlijk als je zelf wilt. Het werkt zo: je vermengt een aantal druppels van de Glow Booster met je eigen bodylotion.

Hierdoor kun je je eigen favoriete bodylotion gebruiken, maak je je handen niet vies en hoef je dus ook geen handschoen te gebruiken.

Doordat je het aantal druppels zelf kunt kiezen kun je dus ook beslissen hoe bruin je wilt zijn. Gebruik elke dag een druppel in combinatie met je bodylotion voor een naturel resultaat of breng de eerste dag meteen meerdere druppels aan als je snel bruin wilt zijn. Jij kiest!

Wil je nog meer te weten komen over zelfbruiner? Lees dan ook deze artikels:

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Looking for Something?