-50% bij Yves Rocher: wat moet je kopen?

Op dit moment loopt er weer een leuke actie bij Yves Rocher, er is namelijk 50% korting op de hele website (uitgezonderd op vaste lage prijzen). Deze actie loopt nog t.e.m. 1 juli dus het leek me het ideale moment om een aantal mooie producten op een rijtje te zetten. Welke producten van Yves Rocher moet je nu écht eens proberen? En welke producten moet je zeker met -50% in je winkelmandje gooien? Ik verklap jullie vandaag al mijn suggesties. Kijk je mee?

Sexy Pulp mascara

Dit zou echt geen verrassing meer mogen zijn als je mijn blog al langer volgt. Sexy Pulp is al jarenlang mijn go to mascara en de enige mascara die wat leven kan brengen in mijn korte rechte wimpers. Hij is echt super zwart, geeft lekker veel volume en geeft zelfs lengte aan de allerkortste wimpers. Hij separeert goed én klontert niet. Echt een van de allerbeste mascara’s op de markt in mijn ogen.

Oui à l’Amour parfum

Ben je nog op zoek naar een lekkere geur die heel vrouwelijk en zacht is en daardoor ideaal voor de zomer? Oui à l’Amour is your best bet. Dit is echt zo’n geur die ik werkelijk iedereen zou kunnen aanraden. Hij is echt heel erg lief en teder maar tegelijkertijd zit er ook wel wat pit doorheen. Ik gebruik hem echt al een hele tijd en het is echt een fijne geur. Trouwens ook top om cadeau te doen!

De hele Elixir Jeunesse lijn

Ik hou echt van de volledige Elixir Jeunesse lijn. Alle producten werken zo goed samen met elkaar en zorgen echt voor een stralende en verzorgde huid. Zeker nu het zomer is en de huid zwaar te lijden heeft onder alle zonnestralen, de airco, de luchtdruk in het vliegtuig, … Ik kreeg vaak de commentaar te horen dat jullie heel benieuwd zijn naar deze lijn maar dat de lijn redelijk prijzig is, zeker voor Yves Rocher. Moest je de producten graag eens willen proberen maar doorheen het jaar te duur vinden, nu is het moment!

Als je niet gelijk in het hele gamma wilt investeren zou ik voornamelijk voor de nachtverzorging, het serum en het flash masker gaan. Maar geloof me, alle producten zijn echt even fijn!

Rose Camélia nagellak

Nog een ander product waar ik echt al langere tijd bij zweer. Deze nagellak dekt zo ongelofelijk goed en blijft waanzinnig lang zitten, zelfs op zwakke en broze nagels. De houdbaarheid van deze nagellak is zelfs langer als de houdbaarheid van Essie en hun nagellak is drie keer zo duur. Tijdens de actie kosten de Yves Rocher lakjes slechts € 2,95! Gewoon minder dan drie euro voor nagellak die makkelijk vijf dagen blijft zitten zonder chippen. Gewoon kopen!

Dit waren dus een aantal producten die ik jullie echt kan aanraden, zeker met die -50% actie. Ik vind al deze producten hun geld ook waard doorheen het jaar als er geen korting is en dus zeker ook als je slechts de helft moet betalen. De nagellak wordt belachelijk goedkoop en de huidverzorging is ideaal om in te investeren nu alles aan de halve prijs is. En ik sla in mijn geval ook nog eens 5 tubes Sexy Pulp in.

Ga jij iets kopen bij Yves Rocher tijdens deze actie?

Share:

1 Comment

  1. Johanna
    June 27, 2018 / 7:27 am

    dankzij jou ook overgeschakeld naar hun mascara’s en geef je gelijk met beste op de markt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?