Back to school met de 7th Heaven Animal maskers (+ winactie)

We willen er nog niet aan denken maar de zomervakantie loopt stilaan op zijn einde. Dat betekent helaas dus ook dat het schooljaar weer dichterbij komt. Dat brengt de nodige stress met zich mee want je wilt er natuurlijk goed uitzien als je aan je nieuwe schooljaar begint. Op zo’n momenten komt een maskertje goed van pas, zoals bv. deze nieuwe 7th Heaven Animal maskers. In dit artikel vertel ik er graag meer over!

Kan jouw huid nog een flinke opkikker gebruiken voor je opnieuw naar school gaat? Dan moet je zeker eens wat vaker een masker gebruiken.

Maskers zorgen ervoor dat je huid een stevige bom aan hydratatie krijgen zonder dat je er weken geduld voor moet hebben. Hierdoor kun je last minute je huid nog een flinke boost geven indien je dat dringend nodig hebt.

Ook werken maskertjes heerlijk ontspannend, zeker als je ze samen met vriendinnen aanbrengt of als je er echt even de tijd voor neemt.

Gezichtsmaskers kunnen vaak aan de dure kant zijn maar dat hoeft gelukkig niet altijd zo te zijn.

Een goed voorbeeld van fijne, betaalbare maskers zijn deze unieke 7th Heaven Animal maskers. Deze schattige maskertjes zien er uit als bepaalde diersoorten, werken lekker verzorgend voor je huid én ze zijn dus ook nog eens goed betaalbaar.

In totaal zijn er drie verschillende 7th Animal Heaven maskers verkrijgbaar:

 • Apple & Strawberry Tiger Sheet Masker (verfrist en hydrateert)
 • Coconut & Banana Panda Sheet Masker (verzorgt en verzacht de gehydrateerde huid)
 • Cucumber & Aloe Vera Kitten Sheet Masker (herstelt en kalmeert de gevoelige huid)

Verkrijgbaarheid

Deze 7th Heaven Animal maskers kosten normaal € 1,99 per stuk maar van 20 augustus t/m 15 september zullen deze maskers in de aanbieding zijn bij Kruidvat België waardoor ze nóg goedkoper zijn!

Op dit moment kun je namelijk drie maskers aanschaffen voor slechts € 4,00! Zo kun je voldoende maskers inslaan om gelijk het hele schooljaar door te komen 😉 !

Winactie

En verder is er ook nog een manier om deze leuke 7th Heaven Animal maskers gratis uit te proberen. Ik geef namelijk 10 (!!!) pakketjes met deze maskers weg via Instagram.

Wil je dus kans maken op deze schattige maskers? Check mijn bijhorende Instagrampost om te zien hoe je mee kunt doen. Veel succes!

Ken jij de maskers van 7th Heaven al?

3 Comments

 1. August 20, 2019 / 10:28 am

  Wat leuk! Ik zie deze de laatste tijd regelmatig voorbij komen. Vind ze erg schattig. 🙂

 2. Marian
  August 21, 2019 / 3:17 pm

  Ze zien er in ieder geval erg leuk uit! Helaas geen IG, zou anders graag meedoen.

 3. Jolijn
  September 8, 2019 / 12:18 pm

  Super leuk! Ik doe mee (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?