web analytics

Action Alvira make-up remover review

Make-up is leuk maar je moet het nadien natuurlijk ook weer netjes verwijderen. Als je dagelijks make-up draagt kan het weghalen van je make-up een dure zaak worden. Gelukkig is er ook een budgetproof alternatief, de Action Alvira make-up remover.

De Alvira make-up remover van de Action is, net zoals alles bij de Action, lekker betaalbaar en zou je make-up moeiteloos moeten verwijderen.

Ik testte het uit!

De Alvira make-up remover van Action is een bi-phase make-up remover. Dat wilt zeggen dat het product bestaat uit twee verschillende onderdelen: een water en een olie. De combinatie hiervan zorgt ervoor dat je je make-up sneller en makkelijker kan verwijderen.

Over het algemeen werken dit soort bi-phase reinigers altijd beter dan gewone (micellaire) waters. Je hoeft het product enkel een beetje te schudden zodat de twee fasen mixen en daarna breng je het aan op de ogen met een wattenschijfje.

Maar nu is de vraag: werkt het product echt zo goed? Ja hoor, gelukkig wel! De Alvira make-up remover bevat geen parabenen of parfums en is dus ook goed geschikt voor de gevoelige huid (en ogen). Hierdoor pikt het product niet en is het dus voor iedereen goed geschikt.

Hij laat wel een heel licht olieachtig laagje achter maar dat doen álle 2-fasen make-up removers, zelfs de duurdere varianten waaronder de Clinique Take The Day Off. Dat is nu eenmaal iets waar je rekening mee dient te houden als je dit soort producten gaat gebruiken.Doordat hij zo vettig is haalt hij alle make-up wel heel erg grondig weg, zelfs waterproof mascara! Bij waterproof make-up moet je een beetje harder boenen maar hij haalt wel alles keurig weg, er blijft geen product meer achter na gebruik. Dat is toch eigenlijk alles wat je verwacht van een goede make-up remover.

Ook komt het product in een handige flacon. De opening van het flesje is net groot genoeg om goed mee te kunnen doseren zodat je zeker geen product verspilt!

Moest je dus nog op zoek zijn naar een fijne demaquillant die de ogen efficiënt schoonmaakt, niet pikt en ook nog eens heel erg betaalbaar is? Dan kan ik je de Alvira Make-up Remover van de Action zeker aanraden.

Hij kost € 1,49 voor een flesje van 150 ml, wat best wel klein is maar vanwege de lage prijs is dat eigenlijk niet zo erg. Je hebt ook niet zoveel product nodig waardoor hij ook redelijk zuinig is.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?