Action Baked Eyeshadow Wanderlust

Een hele tijd geleden had ik jullie mijn Action shoplog al eens laten zien maar ik was er nog niet toegekomen om alles te reviewen. Een product waar ik enorm benieuwd naar was was het Action Baked Eyeshadow doosje in de kleur Wanderlust. Dit doosje bevat een heleboel speciale groentinten dus ik was erg benieuwd naar de kleuren en pigmentatie! Kijk je mee naar mijn review?

Action Baked Eyeshadow

De Action Baked Eyeshadow palettes bestaan uit vier kleurtjes, die altijd shimmery zijn. Je hebt meestal een paar lichtere tinten maar ook iets opvallendere kleuren. Alle vier de kleuren passen goed bij elkaar. Dit Wanderlust doosje bevat twee groene kleuren (donker mosgroen en een felgroen), een turquoise/appelblauwzeegroene kleur en een lichtblauwe highlighter. De kleurtjes zijn dus ideaal voor de zomer!

Action Baked Eyeshadow

Ik heb het palette inmiddels geprobeerd en ik moet eerlijk zijn: ik kreeg er geen wow-gevoel bij. Doordat de kleuren gebakken zijn is het pigment niet zo mooi als je alles droog aanbrengt. Dit is niet alleen zo bij dit soort goedkopere palettes want zelfs high-end merken zoals Chanel hebben hier last van. De kleuren zijn dus doorgaans het mooist als je ze nat aanbrengt. Voor de swatches heb ik dat niet gedaan, zodat je een waarheidsgetrouw beeld krijgt van de kleuren.

De highlighter is vrij licht van kleur maar de pigmentatie is best nog wel ok. Doordat het zo’n lichte kleur is lijkt het niet zoveel soeps maar als je het in een ooglook verwerkt krijg je nog wel een mooi resultaat. Ook de donkere mosgroene kleur swatcht nog wel mooi en is zeker de moeite waard als je hem nat maakt. Voor de twee mediumkleuren zou ik sowieso wel een opvallende basis gebruiken (zoals NYX Milk of een felgekleurde MAC Paintpot) want op deze swatches heb ik geen basis gebruikt.

Action Baked Eyeshadow

De oogschaduw van het Perfect Face palette vond ik helemaal geweldig maar van dit Wanderlust palette ben ik niet geheel overtuigd. Ik ga het zeker in mijn collectie houden en eens proberen met verschillende oogschaduwbasissen. Het is geen verschrikkelijk palette en ik heb al van anderen vernomen dat de neutrale palettes veel meer kleur afgeven dus misschien heb ik met andere varianten meer geluk? Ik hou jullie op de hoogte!

Deze Action Baked Eyeshadow doosjes kosten slechts € 1,29 en zijn verkrijgbaar in een heleboel verschillende tinten.

Ben jij al bekend met de oogschaduw van Action?

Share:

5 Comments

 1. June 24, 2016 / 9:01 am

  Ik heb er een aantal gehad, gezien de prijs zijn ze wel leuk. Maar verder ben ik geen fan!

 2. Nienke Hilbrands
  June 24, 2016 / 12:07 pm

  Ik heb er een met bruine tintjes, ergens amper aangeraakt. Ondanks het goede pigment pak ik hem er nooit bij.

 3. June 24, 2016 / 1:55 pm

  aah noo, hij is zooo mooi in de pans 🙁

 4. ome
  June 25, 2016 / 12:39 am

  Ik heb een paar van die palletjes maar krijg er met een kwast totaal geen kleur vanaf, moet echt mijn vinger gebruiken om überhaupt wat op de oogleden te krijgen en dat doe ik dan maar ook want de kleuren zijn heel mooi bij deze palletjes dus wil ze niet wegdoen maar het is hard werken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?