web analytics

Action Max & More face primer review

Een gezichtsprimer zorgt ervoor dat je make-up beter hecht aan de huid waardoor deze er mooier uitziet en tegelijkertijd ook beter blijft zitten. Dat een primer niet al te duur hoeft te zijn, dat bewijzen ze bij Action met de Max & More face primer.

Deze face primer kost slechts € 2,19 maar zou de huid wel goed moeten matteren en ervoor zorgen dat je make-up langer blijft zitten.

Ik testte het uit om te zien of deze primer doet wat hij belooft. Als je benieuwd bent naar mijn Action Max & More face primer review, lees dan zeker verder!

Voor je je foundation en andere gezichtsmake-up aanbrengt is het belangrijk om eerst een basis aan te brengen. Een primer zorgt ervoor dat je met een proper ‘canvas’ kan beginnen en dat de make-up die je er overheen aanbrengt beter kan hechten aan de huid. Hierdoor gaat je huid minder glanzen, zal je make-up er mooier uitzien én blijft je make-up dus ook beter zitten.

Een fijne budgetproof primer die ik zeker iedereen kan aanraden is de Max & More face primer die je bij Action kunt kopen.

Deze primer heeft een matterend effect, minimaliseert poriën en fijne lijntjes en zorgt er dus ook voor dat je make-up langer blijft zitten.

Meteen zodra je de primer aanbrengt voel je dat hij heel erg fijn aanvoelt op de huid. Hij heeft een hele lichte formule die snel intrekt en die dus ook niet zo plakt zoals veel primers wél doen. De meeste primers hebben een siliconen basis en dat geeft vaak een onaangenaam gevoel op de huid, dat heeft deze primer dus niet. Je voelt hem eigenlijk bijna niet!

Ook merk je vrijwel gelijk dat de primer inderdaad een matterend effect heeft. Ik heb van mijzelf een redelijk vette T-zone en de primer helpt meteen om het geheel wat matter en minder glanzend te maken.

Maar hoe ziet het geheel er nu uit na een volledige dag? Wel, de Action Max & More face primer blijft gelukkig redelijk lang werken! Je foundation, blush en bronzer blijven inderdaad veel beter zitten dan zonder een primer dus op dat vlak doet hij het echt wel heel erg goed!

Het enige minpuntje is dat je doorheen de dag toch wel merkt dat je alsnog een beetje begint te glimmen, zeker op de iets vettere plaatsen zoals de neus en het voorhoofd. Toch is het nu ook weer niet zo extreem als dat je geen primer zou gebruiken dus hij werkt wel, alleen merk je dat de matterende werking van de primer een beetje afneemt doorheen de dag.

Toch zou ik deze Face Primer van Action zeker kunnen aanraden. Voor slechts € 2,19 krijg je een primer die zeer goed aanvoelt op de huid, snel intrekt en er ook nog eens voor zorgt dat je make-up veel langer blijft zitten. Zeker in combinatie met de bijhorende Fixing Spray van Max & More (hier lees je snel meer over!) blijft je foundation goed op z’n plek zitten.

Als je pas begint met make-up of op zoek bent naar een budgetproof alternatief is dit zeker weten een goede aanvulling op je collectie en echte aanrader.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?