Action shoplog

Er is eíndelijk een Action geopend in Diest. Er was er al langer eentje in Sint-Truiden maar gelukkig is er nu eentje nog dichter voor mij. Ik ben er inmiddels eens langs geweest en heb zóveel leuke dingen gekocht! Kijk je mee naar mijn Action shoplog?

Action1

Allereerst ben ik even losgegaan bij de make-up. Werkelijk alles dat ik kocht was onder een euro, op uitzondering van de twee make-up boxen (die waren € 3,99). Ik kocht de gelliner, een face primer, twee lipsticks in Moroccan Rose & Raspberry, een blush in Rose en een eyeshadow quad in Wanderlust. De laatste keer dat ik bij Action was (inmiddels al een aantal jaar geleden) hadden ze enkel mascara’s, lipsticks en eyeshadow quads. Fijn om te zien dat ze zo’n groot assortiment hebben nu!

Action2

De Absolute Nudes nagellak kon ik ook niet laten liggen want ik ben tegenwoordig echt dol op nude nagellak. Ik ben heel benieuwd naar de kwaliteit! Ik nam gelijk ook een potje nagellak remover mee want dat gebruik ik altijd tijdens het swatchen. Ook kocht ik nog twee leuke setjes van de Brazilian bracelets omdat ik gewoon niet kon kiezen tussen perzik en roze.

Action3

Last maar zeker not least nam ik de twee make-up boxen mee. Er waren twee varianten bij mijn Action: Perfect Eyes en Perfect Face. Perfect Eyes bevat 12 oogschaduwtinten, blushes, mascara en twee oogpotloden. Perfect Face heeft dan weer zes oogschaduwtinten, ook twee blushes maar ook twee lipsticks. Hier komen zeker nog reviews van!

Ik ben alleszins goed geslaagd bij de Action. Dit keer nam ik vooral make-up van hun eigen merk mee omdat ik hier nog geen ervaring mee heb. Ik ben erg benieuwd geworden, hopelijk valt de kwaliteit een beetje mee!

Wat vind jij van de make-up van Action?

Share:

12 Comments

 1. Evi
  April 14, 2016 / 8:37 am

  Ik ben grote fan van de Action! Wel leuk om te horen dat er in Diest eentje is nu, dan kan ik ook eens gaan als ik bij mijn vriend thuis ben (in Tienen). Ik heb een hele tijd geleden enkele oogschaduwpalettes gekocht in de action en ik ben echt positief verrast door de kwaliteit!

 2. April 14, 2016 / 9:42 am

  Oeh zo te zien kom ik echt veel te weinig bij de Action! 🙂 Leuke items!

 3. April 14, 2016 / 1:02 pm

  Leuke aankoopjes heb je gedaan! Ik kijk eigenlijk altijd even bij de make-up, maar nam de laatste keer niets mee!

 4. Carolien
  April 14, 2016 / 1:42 pm

  Hele leuke aankoopjes! De primer lijkt me ook heel erg fijn. En ik snap inderdaad dat je niet kon kiezen tussen de armbandjes, beide kleuren zijn erg mooi!

 5. Amy-Denise
  April 14, 2016 / 2:34 pm

  Leuke aankoopjes! Ik heb wel eens make-up van Action uitgeprobeerd maar het was het toch net niet voor mij. Misschien dat dat deze producten wel fijn zijn.

 6. April 14, 2016 / 2:36 pm

  Wat een leuke beauty aankopen zeg en die baked eyeshadow is super fijn!

 7. April 14, 2016 / 4:40 pm

  Goed geshopt, ben benieuwd naar de reviews

 8. jouvence
  April 14, 2016 / 7:48 pm

  Wat een heerlijke shoplog! Je hebt leuke aankopen gedaan xx Liefs

 9. Sara
  April 14, 2016 / 8:20 pm

  De Action is samen met de Prijsmepper echt mijn grote favoriet. Je hebt hele leuke items gekocht en ik ben heel benieuwd naar de reviews die (vast en zeker) volgen gaan.

 10. April 14, 2016 / 9:49 pm

  leuke aankopen allemaal 😀

 11. April 20, 2016 / 6:51 pm

  Ik heb nog nooit makeup bij Action gekocht, maar zou het wel heel interessant vinden om de reviews te lezen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?