web analytics

Anti-aging van Filorga

Als ik denk aan luxemerken bij de apotheek, dan denk ik automatisch aan Filorga. Filorga is zo’n merk dat het beste van de farmacie en de parfumerie combineert.

Hun producten stralend ontzettend veel prestige uit maar doen verder ook gewoon wat ze beloven. Ik vind het dan ook fantastisch om nieuwe producten van het merk te proberen.

Recent kreeg ik de kans om een aantal fijne producten van Filorga te proberen die mijn huid langer jong zouden moeten houden.

Inmiddels heb ik de producten een tijdje in gebruik dus het leek me het ideale moment om er meer over te vertellen. Kijk je mee?

Wat is Filorga?

Filorga is een merk dat gebruik maakt van hun kennis van de ‘esthetische geneeskunde’. Het merk wil het werk dat de dermatoloog levert naar iedere badkamer brengen.

Ze zijn vooral gespecialiseerd in anti-aging om de (eerste) tekenen van huidveroudering aanzienlijk te verbeteren.

Zo zul je bij Filorga vooral veel producten terugvinden die ontwikkeld zijn om fijne lijntjes en rimpels aan te pakken, zoals een filler bij de dermatoloog of plastisch chirurg zou doen.

Een bijzonder interessant merk dus natuurlijk wou ik graag nog wat meer producten proberen.

Dit zijn de producten die ik recent geprobeerd heb:

  • Filorga Time-Filler
  • Filorga Meso-Mask
  • Filorga Micellar Solution

Filorga Time-Filler

De Time-Filler is een van de meest bekende en best verkochte producten van het merk Filorga. Deze crème werd speciaal ontwikkeld om expressierimpels en droogterimpels te verminderen.

Als je net zoals mij eind de 20 (of begin de 30) bent, dan begin je toch al wel last te krijgen van dit soort rimpels. Het zijn nog niet zo zeer die diepere rimpels maar de eerste rimpelvorming begint spijtig genoeg al wel.

Daarom is het goed om dit soort rimpels meteen goed aan te pakken voor ze daadwerkelijk te diep gaan worden. Dat kan dus heel makkelijk met zo’n crème als de Filorga Time-Filler.

Deze crème bevat een groot aantal peptiden die de huid steviger maken voor het te laat is. Daarnaast bevat de crème ook lekker veel hyaluronzuur om de huid minder droog te maken. Ideaal dus om droogterimpeltjes te verhelpen!

EDIT 05/04/2022:

De Filorga Time-Filler werd recent vervangen door de Filorga Time-Filler 5XP. Deze nieuwe crème bevat krachtige actieve bestanddelen [tripeptide + hyaluronzuur + zeevenkel + plantenextract + herstructurerend actief bestanddeel] om expressierimpels te ontspannen, diepe rimpels voller te maken en oppervlakte-, uitdrogings- en halsrimpels glad te strijken.

Er zijn twee versies verkrijgbaar: een normale crème voor de normale tot droge huid en een speciale gel-crème voor de gemengde tot vette huid.

Filorga Meso-Mask (hier te koop)

Wie dol is op maskers en snel last heeft van een grauwe huid kan ook goed bij Filorga terecht. Het Meso-Mask werkt voor als anti-aging maar kan eigenlijk door iedereen gebruikt worden.

Als je merkt dat je huid wat grauw of vermoeid oogt is dit écht wel een goed maskertje. Dankzij de fijne crèmetextuur krijgt je huid meteen een heerlijke oppepper.

Na gebruik straalt je huid weer en lijkt het alsof je pas wakker bent geworden na een fántastisch nachtje slapen. De huidtextuur oogt beter en ook rimpels lijken aanzienlijk minder opvallend na gebruik.

Filorga Micellar Solution (hier te koop)

Geen enkel ritueel is compleet zonder een fatsoenlijke reiniging. Een micellair water zou eigenlijk in iedere badkamer onmisbaar moeten zijn. Zeer fijn dus dat Filorga er ook eentje in het assortiment heeft zitten!

Met een micellair water kun je je make-up verwijderen, de huid reinigen en jezelf lekker verfrissen.

Dit micellair water van Filorga prikt niet in de ogen en irriteert de huid ook niet. Ideaal voor mensen die snel last hebben van een gevoelige huid (of gevoelige ogen).

Merk je dat je met het ouder worden dat je huid toch wat elasticiteit begint te verliezen? En dat de eerste rimpeltjes zichzelf helaas toch al wat beginnen te tonen?

Dan is het zeker geen slecht idee om eens naar de producten van Filorga te kijken. De producten vullen alles zeer netjes op, laten de huid stralen en dat allemaal zonder té rijk of te verstoppend te zijn.

De producten van Filorga zijn verkrijgbaar bij de apotheek, de online apotheek en parfumerieën zoals ICI PARIS XL

Kende jij de producten van Filorga al?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?