Anti-pollutie verzorging bij het Yves Rocher Instituut

Dat ik een enorm grote fan ben van Yves Rocher wisten jullie waarschijnlijk al wel. Ik gebruik hun producten al jaren en mijn hele badkamer staat er werkelijk vol mee. Toch was er nog 1 aspect van het merk dat ik nog niet geprobeerd had, namelijk de schoonheidsbehandelingen in hun instituut. Daar heb ik vorige week verandering in gebracht nadat ik de anti-pollutie verzorging had uitgeprobeerd. In dit artikel vertel ik daar graag meer over!

Yves Rocher Instituut

Yves Rocher is een merk dat me zeer nauw aan het hart ligt. Mijn liefde voor het merk begon als klein meisje toen ik een heleboel mini’s via postorder mocht bestellen. Doorzichtige glitterlakjes, parfum staaltjes en mini lipsticks, … Ik sleurde ze overal mee naartoe! Je kunt dus wel stellen dat ik echt opgegroeid ben met het merk.

Met hun producten had ik dus al jarenlang ervaring maar de behandelingen in hun instituut had ik nog nooit geprobeerd. Sinds kort hebben ze dus ook de anti-pollutie verzorging, geïnspireerd op de nieuwe Elixir Jeunesse lijn. Deze nieuwe lijn bevat het ultrageconcentreerd Aphloia-extract, wat de huid gaat zuiveren én herstellen. Het is een soort anti-aging lijn die ook op jongere leeftijd gebruikt kan worden.

Bij het Yves Rocher Instituut kun je terecht voor verschillende behandelingen. Gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, ontharing, … Er is een heleboel te doen! Ze hebben een aantal korte behandelingen maar ook zeer uitgebreide rituelen, waaronder dus ook deze anti-pollutie verzorging.

Yves Rocher Instituut

Ik ging voor mijn behandeling naar het Instituut in de Grand Bazar in Antwerpen. Eerst werd ik vriendelijk onthaald in de superschattige en ordelijke winkel op het gelijkvloers. Daarna werd ik door de schoonheidsspecialiste meegenomen naar het Instituut op de tweede verdieping. Deze verdieping is lekker rustig zodat je echt helemaal 100% tot rust kunt komen.

De anti-pollutie behandeling is een zeer uitgebreide behandeling die maar liefst 75 minuten duurt. Tijdens de behandeling onderga je werkelijk alle stappen die je je maar kunt inbeelden.

Het begint met het weghalen van de make-up en een zeer grondige reiniging van het gelaat. Hierna wordt de huid gestoomd en worden alle comedonen keurig weggehaald. Nadat de huid volledig gereinigd is volgt er ook nog een zeer effectieve peeling, een peeling waar zelfs mijn supergevoelig velletje goed op reageerde. Na het peelen kreeg ik ook nog een supergeconcentreerd serum dat écht een gigantische boost gaf aan mijn huid. Als afwerking kreeg ik ook nog een hydraterend masker en de dagcrème van de Elixir Jeunesse lijn op.

LEES OOK: Yves Rocher Elixir Jeunesse Daily Exfoliating Scrub

Yves Rocher Instituut

De eerste paar uren na de behandeling voelde mijn huid toch wat gevoelig aan. Waarschijnlijk omdat er zoveel gemasseerd en gewreven geweest is, iets waar mijn huid nogal snel op reageert. Ook is m’n huid iets roder geworden door de peeling, al viel dat al bij al nog goed mee! Na een paar uur was alles volledig weggetrokken en had ik dus ook nergens geen last meer van. Het was ook niet dat het pijnlijk aanvoelde maar het zag gewoon wat rood. Mensen met een ‘gewone’ huid gaan hier waarschijnlijk geen last van hebben. Ik heb helaas gewoon een extreem gevoelige huid dat op werkelijk álles reageert.

Intussen zijn we alweer een paar dagen verder en kan ik jullie het eind verdict geven. Mijn huid ziet er écht heel goed uit! Doordat ze zo goed gereinigd en verzorgd is voelt mijn huid veel egaler aan en heb ik ook minder last van onzuiverheden en ontstekingen. Het lijkt ook wel alsof alle producten die ik thuis gebruik nu ook veel beter intrekken. Na de behandeling ben ik zelf ook begonnen met de Elixir Jeunesse producten en so far so good. Een uitgebreide review van de hele productlijn volgt snel!

Yves Rocher Instituut

Ik ben dus echt zeer tevreden van de anti-pollutie behandeling bij het Yves Rocher Instituut. Mijn huid voelde zo goed aan nadien en ook dagen later kan ik nog steeds profiteren van de voordelen. Het lijkt wel alsof mijn huid een reset gekregen heeft tijdens de behandeling! En niet alleen mijn huid heeft er van genoten, ikzelf natuurlijk ook. De ontspannende behandeling is echt heerlijk in deze stressvolle tijden.

Meer weten over de behandelingen bij een Yves Rocher Instituut? Op de Yves Rocher website vind je alle behandelingen makkelijk terug.

Had jij al van het Yves Rocher Instituut gehoord?

Share:

11 Comments

 1. Manon
  February 26, 2018 / 3:37 pm

  Leuk dat je daar bent geweest. Ik heb nog nooit zo een behandeling gehad , maar lijkt me wel fijn

 2. Jana Six
  February 26, 2018 / 4:05 pm

  Dat ziet er super uit! Ik heb niet veel producten van hen maar was wel tevreden met wat ik al getest heb.

 3. February 26, 2018 / 5:24 pm

  Lijkt me heerlijk zo’n behandeling bij Yves rocher! Enkel jammer dat je huid er na ietsje gevoeliger was…

 4. Karlien
  February 26, 2018 / 6:23 pm

  oh heel leuk!
  ik wist niet dat dit kon eigenlijk
  interessant om te lezen

  liefs
  Karlien

 5. sabine
  February 27, 2018 / 9:12 am

  Ik ken het merk van het gebruiken thuis. Maar nog nooit was ik bij het instituut! Wat gaaf.

 6. February 27, 2018 / 1:51 pm

  Fijn dat de behandeling ook echt goed z’n werk heeft gedaan! Ik wist helemaal niet dat Yves Rocher dit soort behandelingen aanbood eigenlijk 😉

 7. February 28, 2018 / 12:06 pm

  Fijn dat de behandelingen ook echt goed werken. Ik wist helemaal niet dat ze dit deden

 8. Susan
  February 28, 2018 / 8:36 pm

  Wat een mooie behandeling, interessant! Ik had er nog niet eerder van gehoord. De producten van YR zijn zeker lekker, net even anders dan “normaal” ofzo.

 9. Layla
  March 1, 2018 / 10:38 am

  Ik heb dit nog nooit gedaan maar om eerlijk te zijn zou ik dit wel heel graag willen

 10. March 1, 2018 / 12:26 pm

  75 min? Jeetje dat is best wel lang vind ik. Maar aan de andere kant is het pure ontspanning, toch?
  Ik heb nog nooit zoiets gedaan.

 11. April 4, 2018 / 6:20 pm

  Ik ben veel te trouw aan mijn eigen schoonheidsinstituut maar heb al van velen gehoord dat ze bij Yves Rocher gaan 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?