Aurelia Probiotic Skincare Revitalise & Glow Serum

Toen ik een tijdje geleden op zoek was naar een cruelty free en vegan serum botste ik op het Aurelia Probiotic Skincare Revitalise & Glow Serum. Dit serum zou boordevol anti-oxidanten en probiotica moeten zitten en dus vooral goed op de anti-aging van de huid werken.

Dat klonk natuurlijk zeer interessant dus moest ik het gewoon proberen. Het serum is me zeer goed meegevallen dus natuurlijk wou ik er graag een artikel over schrijven.

Als je benieuwd bent naar dit unieke serum, lees dan zeker verder!

Cruelty free, vegan én clean

Clean beauty is tegenwoordig echt een hype maar ik vind dat de producten soms nogal tegenvallen. Vaak doen ze veel beloftes maar blijft het synthetsche alternatief vaak toch net iets beter.

Ik was dus wel een beetje sceptisch maar alsnog heel erg benieuwd om het Aurelia Probiotic Skincare Revitalise & Glow Serum uit te proberen.

Dit vegan en cruelty free serum bevat geen kunstmatige geur- of kleurstoffen, parabenen, minerale oliën, siliconen, sulfaten, propyleen glycol, ftalaten, GMO, PEGs, TEA, DEA, MI, ether, urea, kwik, lood of bijengif.

De ingrediënten van het Aurelia Probiotic Skincare Revitalise & Glow Serum

Maar wat bevat het dan wel? Wel, het serum bevat o.a. de volgende ingrediënten:

  • Baobab: Omega rijke ‘super fruit’
  • Hibiscus: Zorgt voor een natuurlijke botox
  • Aloe Vera: Verzacht en kalmeert de huid
  • Mongongo olie: Vit E en vetzuren zorgen voor de herstructurering en vernieuwing van cellen
  • Kigelia Africane: bevat verstevigende eigenschappen

Deze probiotica en anti-oxidanten zorgen er dus voor dat de huid zichzelf sneller vernieuwt waardoor ze een jeugdige, volle look blijft behouden. Het is dus het ideale serum om als anti-age treatment te gebruiken nog voor de eerste rimpels zich voordoen.

Daarnaast bevat het serum ook een aantal essentiële oliën waaronder jasmijn, plumeria, tuberoos en mandarijn die een heerlijke geur aan het product geven. Het serum is dus volledig vrij van parfum waardoor het de huid dus ook niet irriteert of uitdroogt!

Wat vind ik van het Aurelia Probiotic Skincare Revitalise & Glow Serum?

Ik heb het serum nu inmiddels al een tijdje in gebruik en ik moet zeggen: het valt zeker niet tegen! In het begin is het even aanpassen als je voornamelijk synthetische en onnatuurlijke serums van de parfumerie gewend bent.

Dit serum is namelijk een stuk vloeibaarder en het ruikt ook net ietsje minder luxe dan een ‘normaal’ serum.

Toch ben ik echt wel heel erg tevreden en dat ligt voornamelijk aan de werking. Het serum kalmeert de huid en geeft een natuurlijke versteviging die je al meteen na het aanbrengen voelt. Ook hydrateert het mijn huid meer dan voldoende in de avond zonder ze te verstoppen of onzuiverheden te veroorzaken.

Op langere termijn is mijn huid een stuk harder gaan stralen en sta ik iedere ochtend op met een natuurlijke, gezonde glow. Of het ook daadwerkelijk rimpels tegengaat, dat weet ik je pas binnen een paar jaar te vertellen! 😉

Ben je nog op zoek naar een natuurlijk vegan en cruelty free serum dat effectief iets doet voor de huid en ook nog eens fijn in gebruik is? Dan moet je het Aurelia Probiotic Skincare Revitalise & Glow Serum echt een keertje proberen. Geen overbodige claims of beloften maar een effectief serum dat zeker resultaat levert.

Het serum is niet aan de goedkope kant maar je doet er gelukkig wel heel erg lang mee aangezien je echt niet veel product nodig hebt. Je doet dus makkelijk een maand of 7-8 met een flesje.

Het Aurelia Probiotic Skincare Revitalise & Glow Serum kost tussen de 72 en de 80 euro en is o.a. verkrijgbaar bij Lookfantastic Nederland en Cosmania.

Kende jij het merk Aurelia al?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?