web analytics

Auriga Dermatrophix face cream

Een goede huidverzorging is belangrijk voor alle leeftijden. Of je nu pas begint met make-up of rond de 50 bent, het is gewoon altijd belangrijk. Omdat ik zelf nog redelijk jong ben (ik ben pas 22 geworden) schrijf ik vooral over producten voor een jongere huid maar ik wil mijn oudere lezeressen niet verwaarlozen. Daarom heb ik, samen met mijn mama, de Auriga Dermatrophix crème getest. Een crème speciaal voor de 45-plusser (maar die je stiekem als twintiger ook kan gebruiken!).

Wat is Auriga?

De Dermatrophix face cream is een gloednieuw product van het merk Auriga, een merk waar ik al vaker over geschreven heb. Auriga is een fijn Belgisch merk dat ingrediënten van de beste kwaliteit gebruikt en dit voor een goed betaalbare prijs. Hun producten zijn vaak op anti-age gericht maar de meeste producten kun je ook gewoon op een jongere huid gebruiken.

De Flavo-C serums zijn bijvoorbeeld zo’n product, ik vind ze erg fijn maar mijn mama vindt ze ook super werken. Ze zijn zo allround en hebben zoveel voordelen dat er voor iedereen wel iets bijzit dat hun huid ten goede komt.

De Auriga Dermatrophix crème

Hun nieuwste telg, de Dermatrophix face cream is dan wel weer zo’n product dat speciaal bedoeld is voor de oudere huid. Het Dermatrophix gamma richt zich speciaal op de 45-plussers en dan vooral op de huid die met de jaren iets minder stevig geworden is.

Als je ouder wordt krijg je last van een uitgezakte huid die steeds dunner en brozer wordt. Ook durven er al eens vlekjes en zichtbare bloedvaatjes ontstaan. Waar er vroeger producten waren om al deze problemen op te lossen zou deze Dermatrophix alles ineens moeten oplossen.

Ik heb de Auriga Dermatrophix face cream zelf ook getest aangezien ik ook best wel last heb van een vale huid met veel pigmentvlekken. De crème was voor mijn eigen huid veel te rijk maar ik kon wel degelijk een verschil merken in mijn teint. Mijn teint werd minder vaal en pigmentvlekken werden minder aanwezig. So far so good!

Bij mijn mama had het nog meer effect, wat natuurlijk wel te verwachten was. Ze wordt dit jaar 50 dus ze was de ideale persoon om dit product te testen. Voor iemand van 50 heeft ze wel rimpels maar ze zijn eigenlijk totaal niet diep, van pigmentvlekken heeft ze daarentegen wél last. Ook bij haar zag haar huid er na een tijdje minder vaal uit, de rimpels waren iets minder aanwezig en de pigmentvlekken werden steeds meer helder.

Zoals ze het zelf zo mooi omschreef: “Ik zie van dag tot dag niet veel verschil als ik het gebruik maar zodra ik stop met de crème te gebruiken zie ik wél een verschil. Ik blijf dus smeren!”. Dat is toch alleszins al een teken dat de Auriga Dermatrophix crème wel degelijk doet wat het belooft.

De Dermatrophix Face Cream gaat je geen 10 jaar jonger maken op een maand tijd maar gaat er voor zorgen dat je huid er frisser uitziet, comfortabeler aanvoelt en dat het geheel gezonder oogt.

De Auriga Dermatrophix Face Cream bevat 50 ml en heeft een aanbevolen verkoopprijs van € 45. In het Dermatrophix gamma zit er ook nog een crème voor het lichaam die goed zou moeten zijn tegen zichtbare bloedvaatjes en blauwe plekken, dit product wil ik ook wel een kans geven!

Ben jij bezig met anti-age producten? 

Amy
Share:

4 Comments

 1. February 7, 2015 / 12:30 pm

  Klinkt goed, zal dit merk in gedachten houden. Ben ook een wat oudere mama 🙂

 2. Delphine
  February 7, 2015 / 1:21 pm

  Een dagcréme die eens doet wat het belooft, dat is pas top! Wel prijzig, maar voor echt goede dingen betaal je soms wat meer.

 3. Laura
  February 7, 2015 / 4:34 pm

  Klinkt goed, ook al ben ik pas 23… Laatste tijd ben ik wel meer aan het nadenken over het beginnen met smeren van een anti-age crème. Maar aan de ene kant hoor ik vaak hoe meer je smeert hoe meer rimpels je krijgt maar aan de andere kant voelt m’n huid altijd zo trekkerig aan als ik geen dagcrème / nachtcrème gebruik. Dus ik kan eigenlijk niet meer zonder :p

 4. beautifulday4makeup
  February 7, 2015 / 8:43 pm

  Dat klinkt goed zeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?