web analytics

Auriga Flavo-C en Flavo-C Forte serums

Een fijn serum is in iedere gezichtsroutine een must. Het kan je moisturizer beter laten intrekken, je poriën verkleinen, huidveroudering tegengaan, … Er zijn gewoon zoveel verschillende serums met allemaal een andere werking en een ander doel. Een fijn merk met mooie serums is Auriga, een merk met speciale producten aan een lage prijs. In dit artikel laat ik de Auriga Flavo-C en Flavo-C Forte serums zien.

Auriga is niet zomaar een huidverzorgingsmerk maar specialiseert zich vooral in de derma-cosmetica. Het wordt vooral vaak aangeraden en gebruikt door dokters en plastische chirurgen, omdat het vooral effectief is bij pigmentatie, anti-aging, wondheling, etc.

Voor ieder huidprobleem heeft Auriga wel een gepaste oplossing. Ik heb de laatste tijd nogal last van een doffe teint en pigmentatie (thanks chloor en Turkse zon!). Voor deze problemen is het Flavo-C serum zeer goed geschikt en je krijgt er meteen nog een anti-aging werking bij ook!

Wat is het Auriga Flavo-C serum?

Het originele Auriga Flavo-C serum, dat dit jaar zijn 15e verjaardag viert, is zeker een van de cultproducten van Auriga. Het bevat anti-oxidanten (vitamine C en ginkgo biloba) en is daardoor zeer doeltreffend bij de eerste tekenen van huidveroudering.

Ook op een jonge huid heeft het zeker effect want het serum doet mijn 21 jaar oude huid zeker stralen. Ook helpt het bij het opvullen van mijn poriën, het maakt het geheel meteen een pak gladder. Daarom ben ik er vrij zeker van dat dit bij beginnende rimpels ook zeer goed zal werken. Het is tevens ook ideaal om schade te voorkomen. Het Flavo-C serum kost € 28 voor 15 ml of € 39 voor 30 ml.

Auriga Flavo-C Forte serum

Het tweede serum dat ik wil laten zien is hun nieuwste telg: het Auriga Flavo-C Forte serum, met dezelfde succesformule als hun gewone serum maar toch een tikkeltje anders. Het verschil met het gewone Flavo-C serum is dat dit serum 15% L-ascorbinezuur bevat, een andere vorm van Vitamine C. Daardoor werkt het serum dus iets intensiever en werkt het sneller, efficiënter en langduriger.

Je kunt het ook samen met Flavo-C gebruiken als kuur, om de eigenschappen van beide serums te versterken. Dit serum gebruik ik dan ook vaker als kuur, als mijn huid het écht nodig heeft. Voor dagelijks gebruik blijf ik toch sneller bij Flavo-C, al is Forte ook erg fijn. Het Auriga Flavo-C Forte serum kost € 32 voor 15 ml en € 49 voor 30 ml.

Conclusie

Ik vind dat Auriga voor de prijs zeker mooie producten aflevert. Bij andere winkels betaal je voor zo’n luxe serum al snel 80-90 euro. Er staat misschien wel op dat het anti-age is maar ook bij 20 of ouder heb je zeker veel baat bij deze producten, dankzij hun andere eigenschappen. Vooral het verhelderen van de huid vind ik super aan beide serums, zeker een aanrader. Auriga wordt verkocht bij de apotheek en de parafarmacie.

Ben jij al bekend met dit merk?

Amy

7 Comments

 1. July 30, 2014 / 9:42 am

  Ik kende het merk nog niet maar beide serums lijken me wel interessant!
  Btw, Amy, je lay-out is echt práchtig!

  • Amy
   Author
   July 30, 2014 / 1:11 pm

   Dankjewel <3

 2. July 30, 2014 / 12:32 pm

  Het klinkt in ieder geval erg effectief en goed van de vitamine C erin voor je collageen!

 3. klaartje
  July 30, 2014 / 1:27 pm

  Nee ik had nog niet van dit merk gehoord. Het lijkt me zeker een goed product. En inderdaad serums zijn vaak nog veel duurder. x

 4. beautyforgirls
  July 30, 2014 / 4:04 pm

  Wat een prachtige serums.
  Liefs, xxx

 5. July 30, 2014 / 9:37 pm

  Klinkt zeer goed, ik kende dit merk nog niet. Lijken me fijne serums.

 6. Wierinckx Yvette
  February 9, 2022 / 9:09 am

  Beste,

  Ik gebruik Flavo-C forte één week en heb allemaal bruine vlekken in mijn gezicht en hals? Gebruik ik het product verkeerd? Kan u mij raad geven aub?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?