Australian Gold Dark Tanning Accelerator Gelee

Yes, de lente is eindelijk aangebroken! Er staat ons een mooie week met veel zon tegemoet. Daarom wil ik jullie vandaag de Dark Tanning Accelerator Gelee van Australian Gold laten zien. Echt een classic onder de tanning lotions en echt een aanraders voor zowel beginners als mensen die hun kleurtje willen onderhouden. De Australian Gold Dark Tanning Accelerator Gelee is mijn geheime wapen als ik heel snel heel bruin wil worden zonder strepen/oranje vlekken.

De Australian Gold Dark Tanning Accelerator Gelee is geen lotion met zonnefactor maar juist een tanning lotion. Deze lotion beschermt je dus niet tegen de zon, geeft ook geen kleur zoals een zelfbruiner maar zorgt er net voor dat je dieper bruint.

Sneller bruin dankzij een lotion

Het is dus een lotion die je huid bruiner maakt als je klaar bent met zonnen. Je kan deze zowel buiten als binnen onder de zonnebank gebruiken

Je hebt verschillende soorten tanning lotions: accelerators, bronzers en tingles. Accelerators zijn de lotions zonder kleurtje, bronzers zijn een soort zelfbruines en tingles bootsen het effect van een verbrande huid (tijdelijk!!!) na om dieper te bruinen.

Dit is dus zo’n accelerator. Het bevat geen extra dihydroxyacetone (DHA), het stofje dat in zelfbruiners zit.

De Dark Tanning Accelerator van Australian Gold

Ik merk wel degelijk verschil als ik zo’n lotion gebruik. Ik gebruik ze altijd binnen én buiten en het verschil is wonderbaarlijk. Er zijn dagen geweest dat ik zonder product buitenlag en dan zag je amper dat ik gezond had. Met bronzers heb je éxtra veel verschil maar die wassen dus helaas af in de douche, iets dat een accelerator niet doet. Het blijft gewoon want het is je eigen kleur!

De Dark Tanning Accelerator van Australian Gold is echt een cultproduct. Het is dé lotion om je kleurtje mee op te bouwen en het wordt in ieder zonnebankcentrum al eerste aangeraden.

Op de meeste plaatsen verkopen ze de reguliere Accelerator maar ik vind de Gelee met hemp toch een pak fijner. Het is echt een lekker verkoelende gel, vooral als je buiten gaat zonnen is het heeeeerlijk! Een beetje zoals die nieuwe Sorbets van The Body Shop. Hij is er trouwens ook in gewone lotion vorm én in sprayvorm, moest je dat praktischer vinden. Ik prefereer deze Gelee toch wel!

Het extra voordeel van zo’n tanning lotion is dat je huid lekker gevoed blijft. Je wordt sneller bruin en je hoeft na het zonnen geen extra lotion meer te gebruiken want je huid is al lekker zacht. Deze Australian Gold lotion heeft ook een heerlijk tropische, zomerse en exotische geur. De geur verandert ook niet na het zonnen, iets dat bronzers met DHA helaas wel doen.

Conclusie

Ik ben echt fan van tanning lotions. Ik ga natuurlijk vrij veel onder de zonnebank maar als je op vakantie bent of gewoon graag buiten zont zou ik je dit product ook zeker aanraden. De Australian Gold Dark Tanning Accelerator kost iets van een € 20, wat ik vrij betaalbaar vind voor een tanning lotion. De meeste kosten rond de € 50-60 dus dit is zeker een koopje!

Je haalt echt de volle 100% uit je zonbeurten waardoor je minder lang buiten moeten liggen of minder onder de zonnebank moet. Maar opgepast met verbranden want zoals ik al zei: dit product beschermt je NIET tegen UV-stralen.  Australian Gold is te koop bij het betere zonnebankcentrum.

Gebruik jij soms tanning lotions?

Share:

8 Comments

 1. May 19, 2014 / 6:31 am

  Dit merk gebruik ik ook altijd wanneer ik naar de zonnebank ga! Ik vind de geur lekker! ๐Ÿ˜‰

 2. Denise
  May 19, 2014 / 9:58 am

  Ik gebruik eigenlijk nooit tanning lotions, ik vind het belangrijk dat ik beschermt wordt tegen UV straling. Liefs, Denise

 3. Joyce
  May 19, 2014 / 6:18 pm

  Wat een handig product! Ik gebruik dit zelf nooit. Vroeger werd ik niet zo heel snel bruin, maar tegenwoordig word ik best snel bruin! Ik denk dus dat ik zo’n product niet echt nodig heb. Heb weleens producten gebruikt van dit merk en die ruiken zรณ lekker!

 4. saskia
  May 19, 2014 / 6:48 pm

  dit zou zeker een product voor mij zijn!! fijne review!

 5. Ines
  May 19, 2014 / 8:33 pm

  Ik gebruik het eigenlijk nooit ๐Ÿ™‚

 6. May 24, 2014 / 10:42 am

  Klinkt goed! Ik heb thuis ook een tanningslotion omdat ik volop aan mijn kleurtje aan het werken ben (mijn broer trouw 13/06). Deze klinkt wel toppie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?