web analytics

Australian Gold Peace Love & Cupcakes

Het is weer tijd voor een tanning lotion review! Na Masquerade van Designer Skin is het nu tijd voor nog een favoriet van mij, hetzij een meer recentere. Vandaag wil ik jullie graag Peace Love & Cupcakes van Australian Gold laten zien. Ik hoor vaak dat sommige tanning lotions die ik laat zien wat aan de dure kant zijn, daarom wil ik jullie nu graag een van de goedkopere tanning lotions out there laten zien. Deze is daarom zeker niet slechter, integendeel!

AGFineProducts

Peace Love & Cupcakes hoort bij Australian Gold bij hun ‘Fine Line’, producten die dus prima hun werk doen voor een zacht prijsje. De prijzen variëren van € 17,50 tot ongeveeer € 28,00. Deze lijn is echt niet slechter dan hun duurdere productlijnen, een all  time favorite van mij (de Dark Tanning Accelerator Spray) komt ook uit deze lijn en is pakken beter dan sommige lotions van zelfs € 100.

AGPeaceLoveCupcakes

Dit zegt Australian Gold over deze Peace Love & Cupcakes: “Peace Love and Cupcakes is een Australian Gold lotion van uitstekende kwaliteit voor een ongekend scherpe prijs. Door de uitgebalanceerde mix van 10 natuurlijke bronzers heb je snel een prachtige bruine kleur, hempseedoil verstevigt, voedt en verzorgt de huid tot in de puntjes en een perfecte combinatie van natuurlijke oliën en diverse vitaminen maken de huid zacht en soepel en zorgen ervoor dat je bruine kleurtje langer aanhoudt. Nieuwe geur met o.a. Maraschino Cherry & Spanish Sangria.TOPKWALITEIT VOOR EEN BODEMPRIJS!

AGPeaceLoveCupcakes1

Wat vind ik van deze Australian Gold Peace Love & Cupcakes?

Categorie: Natuurlijke bronzer

Geur: Ruikt lekker zoet, een beetje een parfumgeur. Blijft ook goed aanwezig doorheen de dag.

Substantie: Een vrij dikke textuur die wel makkelijk uitsmeert en snel intrekt.

Flacon: Een handige flacon met zo’n opening die je openklikt, het product komt er vrij vlot uit ondanks dat het zo’n dikke substantie is. Je hoeft maar heel even te knijpen dus als je je moet haasten onder de zonnebank vanwege de timer is dit een zeer handige flacon! EN HIJ IS ROZE!Na-geur: Er zit geen DHA in dus je hebt dan nooit last van een na-geur. De lotion ruikt na het zonnen nog steeds even sterk als voor het zonnen, er is niets aan veranderd.

Werking: De perfecte bronzer voor beginners. Hij maakt je direct heel bruin (en is een dupe voor Ravish Me van Designer Skin die ik binnenkort ook ga reviewen) en wast niet erg af onder de douche. Doordat er geen DHA in zit kun je er ook niet oranje van worden, hij vlekt ook niet onder de zonnebank.

Cijfer: 5/5

AGPeaceLoveCupcakes2

Ik ben fan! Deze lotion ga ik steeds opnieuw blijven kopen, samen met de Dark Tanning Accelerator.

Peace Love & Cupcakes is te koop bij alle Australian Gold verkooppunten en kost € 18,95 voor een fles en € 2,85 voor een sachet.

Share:

7 Comments

 1. Sophie
  May 2, 2013 / 10:44 am

  Hij is best prijzig maar wel fijn dat hij zo fijn is. De verpakking vind ik in ieder geval erg tof!

 2. May 2, 2013 / 11:01 am

  De verpakking is zooo leuk! Het product klinkt fijn hoe je het omschrijft, maar ik zou denk ik voor een minder zoete geur kiezen. Xx

 3. May 2, 2013 / 2:21 pm

  Deze staat al zo lang op mijn wishlist! Wat een leuke review 😀

 4. May 3, 2013 / 10:16 am

  Maar je kan deze toch ook gebruiken als je niet onder de zonnebank gaat of ben ik mis?

  • Amy
   Author
   May 3, 2013 / 10:48 am

   Ja hoor! De bronzers worden geactiveerd door élk soort UV licht, dus ook als je gewoon buiten licht werkt het super 😀

 5. Marlies
  May 3, 2013 / 3:18 pm

  Klinkt heel goed! Maar dit is dus een soort snel bruiner? Niet een zelfbruiner toch, dat je al verkleurt als je hem opsmeert. Je moet echt onder de zonnebank of in het zonnetje zitten en dan krijg je sneller een diepere kleur? Want zoiets zocht ik nog 🙂

  • Amy
   Author
   May 3, 2013 / 3:20 pm

   Jup, hij moet echt geactiveerd worden door UV-stralen, anders zie je er niets van 😀 Hij haalt als het ware het pigment van je eigen huid meer naar boven waardoor je sneller bruin wordt + hij voegt nog een extra bruin kleurtje toe door de bronzers die erin zitten! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?